04 / 05 / 2024

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

Ev sahibi olmak herkesin hayali. Özellikle bu dönemde vatandaşların bunu hayali gerçekleştirmek için TOKİ düğmeye bastı. İşte düşük peşinatlarla ev sahibi olmanın yolu!



TOKİ yatırım yapmak isteyenlere sunduğu 10 bin yeni konutluk projesi ile adından sıkça söz ettiriyor. Hem konut üreticileri hem de ev sahipleri için bu proje büyük bir avantaj sağlayacak. Hayata geçirilecek olan plan kapsamında sunulacak arsalar açık artırma yolu ile satılacak. Bunun için 27 il belirlendi. Bu iller belirlenirken konutların, sanayi alanlarının ve arsaların uygun bir mevkide olmasına dikkat edildi.

AÇIK ARTIRMA DETAYLARI BELLİ OLDU

TOKİ’nin dar gelirli vatandaşlara toplu konut projesinin ihale tarihleri açıklandı. Kentsel dönüşüm ve konut projesi kapsamında yapılacak evler açık artırma ile sahiplerini bulacak. TOKİ 29 ve 30 Haziran tarihleri arasında açık artırma ile sahiplerini bulacak. Yapılacak olan bu açık artırmada 27 farklı il ön plana çıktı. 349 farklı yapıdaki arsa açık arttırmada sunulacak. Belirlenen bu 27 il arasında İstanbul ve  Ankara  başta olmak üzere Konya, Amasya, Kayseri, Sivas, Çorum, Aksaray, Diyarbakır, İzmir, Muğla, Balıkesir, Şanlıurfa, Gaziantep,  Adana  gibi iller bulunuyor.

Konut fiyatları hangi bölgelerde arttı?

İşsizliğin yükselme riski var mı?

Renault fiyatları haziran ayında zamlandı mı? Renault haziran ayı fiyat listesi!


Geri Dön