Toki

TOKİ'den ev ve iş yeri almak isteyenlere müjde: 120 ay vadeyle 42 şehirde satış başlıyor! Son 2 gün kaldı!

TOKİ, 47 şehirde yer alan 369 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, nerede yapılacak? Konut ve iş yerleri için ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde geldi. TOKİ, 47 şehirde yer alan 369 adet gayrimenkulü satıyor. 

TOKİ'nin satışa sunduğu gayrimenkullerin 151'i konut, 218'i iş yeri olarak açıklandı. Konut ve iş yerleri için 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde açık artırma usulü ile satış ihalesi gerçekleştirilecek. 

Peki TOKİ'nin satışa sunacağı konut ve iş yerlerinin ödemeleri nasıl yapılacak? Gayrimenkuller hangi şehirlerde bulunuyor? İşte TOKİ'nin 47 ildeki konut ve iş yeri satışı ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar... 

TOKİ HANGİ İLLERDE KONUT VE ARSA SATIYOR? 

TOKİ tarafından satışı yapılacak gayrimenkullerin 151 adedi konut, 218 adedi ise iş yeri şeklinde açıklandı. Satışa sunulan konut ve iş yerlerinin yer aldığı iller de şu şekilde sıralandı: 

Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Tokat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Kars, Tunceli, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Aydın, Düzce, Gaziantep, Isparta, Manisa, Osmaniye, Mardin, Şanlıurfa, Yalova, Zonguldak, Konya, Kırşehir, Malatya, Kastamonu, Denizli.

Peki TOKİ'den konut ve iş yeri alacaklar ödemelerini nasıl yapacak? İşte TOKİ ödeme seçenekleri 2024...

60 AY, 72 AY VE 120 AY VADE FIRSATI 

TOKİ 47 ilde 369 gayrimenkul satışı için, 3 farklı ödeme seçeneği sunuyor. 'TOKİ konut ve iş yeri açık artırma ödeme seçenekleri nasıl?' sorusunun yanıtı merakla araştırılırken, ödeme planları tek tek açıklandı. 

İşte TOKİ 47 ilde 369 gayrimenkul satışı ödeme planı: 

" Yüzde 15 peşinat 60 ay vade imkanı,

- Yüzde 15 peşinat 120 ay vade imkanı,

- Yüzde 25 peşinat 72 ay vade imkanı."

TOKİ İŞ YERİ VE KONUT SATIŞ İHALESİ NASIL YAPILACAK?

TOKİ 47 ilde 369 konut ve iş yeri satışı için açık artırma yöntemiyle 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30'da satış ihalesi düzenlenecek. 

Söz konusu gayrimenkullerin açık artırmaları,  Ankara  Çukurambar Holiday Inn Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Paylaşılan detaylara göre, internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) gayrimenkuller için teklif sunulabilecek. 

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Yeni binalar depremde nasıl yıkılıyor? 

Konutun cazibesi gelecek 7 yılda da sürer mi? Vergiler, faizler, denetimler sektörü olumsuz etkiler! 

24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri belli oldu! İşte banka banka son dakika faiz oranları!