10 / 09 / 2024

TOKİ’den iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ’den konut bekleyenler dikkat!

TOKİ’den iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ’den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için teslim müjdesi geldi. İşte TOKİ’nin teslim müjdesi gelen o projeleri…



Türkiye’nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için teslim müjdesi geldi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Eskişehir Odunpazarı projesindeki 428 konutun teslimleri dün itibarıyla başlarken, Düzce Cumayeri’nde 204 konut da sahiplerine teslim edildi.

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI’NDAKİ 428 KONUT SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yapımına başlanan 428 adet sosyal konutun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre inşaat çalışmaları tamamlanan toplamda 428 konutun  09 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

TOKİ’den iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ’den konut bekleyenler dikkat!

Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen  TOKİ  Eskişehir Odunpazarı 2024 projesi radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde inşa edildi.

Eskişehir Odunpazarı Mamuca 2. Etap 428 konut projesi toplamda 25 blok olarak yükseliyor. TOKİ Eskişehir Odunpazarı projesinde 14 blokta  2 oda 1 salon nitelikli 168 konut ve 11 blokta ise 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon nitelikli 260 konut yer alıyor. 

300 kişilik 1 adet cami ile 14 dükkânlık 1 adet ticaret merkezinin de yer aldığı TOKİ Eskişehir Odunpazarı projesinde toplam 25 bloktan meydana geliyor.

Kamelyaların, çocuk oyun alanlarının ve yeşil alanların yer aldığı proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar  da sunacak.
 

DÜZCE PROJESİ TESLİM EDİLDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Düzce Cumayeri Çevrik mahallesinde yapımına başlanan 204 adet konutun da inşaat çalışmaları tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 26 Ağustos – 09 Eylül 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edildi.

Eskişehir projesi gibi yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde hayata geçirildi.

Kamelyaların, çocuk oyun alanlarının ve yeşil alanların bulunduğu TOKİ Düzce Cumayeri projesiyle  vatandaşlar yeni bir yaşam alanına kavuştu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut piyasasını yakından takip ediyoruz!

TMSF, Hazine mülkiyetindeki  Bizim Menkul Değerler AŞ’yi 380 milyon TL’ye satışa çıkardı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Eski yönetim 25 yılda 1.632 bağımsız birim yıkmış, biz 5 yılda 2.410 birim yıktık!


Geri Dön