14 / 05 / 2024

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiği konut projeleriyle dar gelirlileri vatandaşları ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla'da da 577 konutluk yeni proje inşa edecek.



Peki toplam 577 adet konutun yer aldığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Orhanlı 2023 projesinin ihalesi yarın saat kaçta yapılacak? Tuzla Orhanlı TOKİ 2023 projesinde ticari alanlar yer alacak mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, İlimtepe 2023 projesinde 577 adet konutun dışında 20 adet de dükkan yer alacak.

İhalesi yarın saat 11:30'da yapılacak olan olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Orhanlı 2023 projesinde ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer veriliyor.  

TOKİ den İstanbul a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 2. Etap 577 Adet Konut (+5 KD), 20 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla Orhanlı 577 konut projesinin ne zaman tamamlanacağı henüz belli olmadı.

Asgari ücret zammında son dakika müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce açıkladı! Hemen bakın!

Doların seçimden sonra ne kadar olacağı az önce açıklandı! Elinde avucunda 1 doları bile dolanlar aman dikkat!

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın!


Geri Dön