28 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

TOKİ'den İstanbul'a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiği konut projeleriyle dar gelirlileri vatandaşları ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla'da da 577 konutluk yeni proje inşa edecek.



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı söz konusu projelerin ihalelerini de resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2023 yılı projeleri konut almak isteyenler tarafından da merakla bekleniyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin yeni projeesi İstanbul Tuzla'da yükselecek.

TOKİ den İstanbul a tam 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu proje Tuzla Orhanlı'da yükselecek.  

Peki toplam 577 adet konutun yer aldığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Orhanlı 2023 projesinin ihalesi yarın saat kaçta yapılacak? Tuzla Orhanlı TOKİ 2023 projesinde ticari alanlar yer alacak mı?


Geri Dön