29 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...



TOKİ'nin İstanbul projeleri kapsamında toplamda 1.369 konut yer alacak. Söz konusu projeler kapsamında Ataşehir ilçesinde 211 ve 440 konutluk iki yeni proje için düğmeye basılırken, Esenler'de ise 440 konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçirilecek.

Ataşehir'e 929 konutluk 2 yeni proje müjdesi

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 2 Etap 718 Konut ve 70 adet Dükkan işi ihalesi 18 Temmuz tarihinde, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 3. Etap 211 Konut ve 23 adet Dükkan işi ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ den İstanbullulara büyük müjde! 1.400 e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

Esenler'e 440 konutluk dönüşüm projesi

İstanbulluların yüzünü güldüren TOKİ, Ataşehir projesi dışında İstanbul Esenler'de de bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçirecek. Esenler dönüşüm projesi kapsamında 440 adet konut inşa edilecek. Projenin ihalesi 9 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merakla beklenen projeler açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

TOKİ  Ankara  projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den son dakika müjdesi!

TOKİ'den ucuz konut bekleyenler için büyük gün geldi! Bugün resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte il il proje listesi!

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!


Geri Dön