Toki

TOKİ'den milyonlara kişiye ucuz 2+1 ve 3+1 ev müjdesi! 3 bin 151 konut satışa çıktı! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2+1 ve 3+1 ucuz konutları için başvurular başladı. İşte TOKİ'nin 24 ildeki ucuz konut projeleri ile ilgili merak edilen detaylar... Düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi olunabilen TOKİ 2022 projeleri için başvurular 18 Temmuz 2022 tarihinde başlamıştı

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 24 ilde bulunan 3 bin 151 ucuz konutu satışa çıkardı.

Düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi olunabilen TOKİ 2022 projeleri için başvurular 18 Temmuz 2022 tarihinde başlamıştı.

Peki TOKİ'nin satışa çıkardığı ucuz konutlar hangi illerde yer alıyor? TOKİ tarafından satışa çıkarılan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte il il 2+1 ve 3+1 ucuz konut listesi detayları...

Konut yatırımlarına son sürat devam eden TOKİ, 24 ilde bulunan toplam 3 bin 151 konutu 18 Temmuz 2022 tarihinde satışa çıkardı. TOKİ tarafından satışa sunulan dairelerden almak isteyen vatandaşların başvurularını hemen yapması gerekli.

DÜŞÜK TAKSİTLERLE EV 0 EV FIRSATI

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 24 ilde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru sürecini başlattı. Satışı gerçekleştirilecek olan daireler Şanlıurfa, Aksaray, Erzincan, Sivas, Karaman, Tekirdağ, Çorum,  Siirt, Kırıkkale, Bolu, Bursa, Çankırı, Konya, Elazığ, Gaizantep, Hatay, Iğdır, İzmir, Kilis, Kocaeli, Uşak, Kütahya, Van ve Yozgat'ta yer alıyor. 

Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışı yapılacak 3 bin 151 ucuz  daire için taksit tutarları 1.442 liradan başlayarak 2 bin 700 TL'ye yükseliyor. 

TOKİ tarafından satışa çıkarılan 24 şehirdeki toplam 3 bin 151 konut için yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat imkanı ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay taksit fırsatı sağlanıyor.

Peki TOKİ ucuz konut satışı için başvuru şartları açıklandı mı? Kimler 24 kentteki konut satışı için başvuru yapabilir? İşte TOKİ projeleri başvuru şartları ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının satışa çıkardığı konutlar için başvurular Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. 

- Satışı gerçekleştirilecek olan konutlara için başvuru yapacak kişilerin 18 yaşını bitirmiş olması ve Türk vatandaşı olması gerekiyor.

- Başvuru yapanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine TC sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız evlerinin olmaması gerekiyor.

- Kendileri, eşleri ve velayetleri altında olan çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi’nden konut satın almış olmaması gerekiyor.

 

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır 2022? TOKİ 2+1, 3+1 daireleri ne kadar?

41 bin 250 TL'si olana son dakika ucuz konut müjdesi! Başvurular yarın başlıyor! Hemen 2+1 fiyatlarına bakın!

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın