Toki

TOKİ'den milyonlara ucuz 2+1 ve 3+1 konut müjdesi! 3 bin 151 konut satışta! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2+1 ve 3+1 ucuz konutları için başvurular 18 Temmuz tarihinde başlamıştı. TOKİ, 24 ildeki 3 bin 151 ucuz konutu 96, 108, 120, 180 ve 240 ay taksitle satıyor. İşte il il proje listesi...  Uygun fiyat ve ödeme planlarıyla satışa sunulan konutlar için başvurular 18 Temmuz tarihinde başlamıştı

Dar gelirli aileleri düşük taksit ve uygun peşinat imkanlarıyla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 24 ildeki 3 bin 151 ucuz konutu satışa sundu. 

Uygun fiyat ve ödeme planlarıyla satışa sunulan konutlar için başvurular 18 Temmuz tarihinde başlamıştı.

 

Peki TOKİ'nin satışa sunduğu konutlar hangi şehirlerde yer alıyor? TOKİ tarafından satışa sunulan evlerin fiyatları kaç lira? İşte il il 2+1 ve 3+1 ucuz konut listesi ve merak edilen tüm detaylar...

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, 24 şehirdeki toplam 3 bin 151 konutu 18 Temmuz tarihinde satışa sundu. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden ev sahibi olmak isteyenlerin hemen başvuru yapması gerekiyor. 

 

1.442 LİRADAN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE UCUZ 2+1, 3+1 KONUT FIRSATI 

TOKİ 24 kentteki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvuru sürecini başlattı. Satışa çıkarılan daireler Erzincan, Karaman, Çorum, Kırıkkale, Aksaray, Bolu, Bursa, Çankırı, Konya, Elazığ, Gaizantep, Şanlıurfa, Hatay, Iğdır, İzmir, Kilis, Kocaeli, Uşak, Kütahya, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yozgat illerinde yer alıyor. 

TOKİ'nin satışını gerçekleştireceği 3 bin 151 ucuz konutlar için taksit tutarları 1.442 liradan başlıyor, 2.700 liraya kadar yükseliyor.

TOKİ tarafından satışa sunulan 24 ildeki 3 bin 151 konut için yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat fırsatı ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay taksit imkanı sunuluyor. 

Peki TOKİ projelerine başvuru koşulları neler? Kimler 24 ildeki konut satışı için başvuru yapabilir? İşte TOKİ projeleri başvuru şartları tüm detaylarıyla...

Başvuruların Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ projelerine şu şartları taşıyanlar başvurabiliyor: 

- Satışı yapılacak daireler için başvuruda bulunacak kişilerin 18 yaşını tamamlamış olması ve  Türk vatandaşı olması gerekli.

- Başvuru gerçekleştirenlerin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine TC sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız dairelerinin olmaması gerekli.

- Kendileri, eşleri ve velayetleri altında olan çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi’nden daire satın almamış olmaları gerekmekte.

- Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından meydana gelen hane halkı adına, yalnızca 1 adet başvuru yapabilir ve birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılmakta.

TOKİ Ankara projelerinde son dakika! O ilçelere 2 bin 109 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den milyonlara büyük müjde! 3.151 ucuz konut satışa çıktı! İşte il il ucuz konut listesi! Hemen bakın!

TOKİ'den büyük müjde! Başvurular başladı! Kıyıda köşede 1.000 liranız varsa hemen siz de başvurun!

Yastık altında 2 bin lirası olana 2+1 ev müjdesi! Başvurular başlıyor! Son dakika fırsatını sakın kaçırmayın!