16 / 05 / 2024

TOKİ'den ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi! 81 ildeki dar gelirliler dikkat! Hemen il il proje listesine bakın!

TOKİ'den ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi! 81 ildeki dar gelirliler dikkat! Hemen il il proje listesine bakın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 81 şehirde inşa edeceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için yüzde 10 peşinat ve 180-240 ay vade imkanı sağlanacak.



Ceren YÖRÜK BULUT

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yine büyük bir projeyi vatandaşların konut alabilmelerine imkan sağlamak için 81 ilde yapacaklarını dile getirmişti ve  Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdeleri paylaşacağını kaydederek, 81 ilde yeni konutlar inşa edeceklerini söylemişti.

TOKİ den ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi! 81 ildeki dar gelirliler dikkat! Hemen il il proje listesine bakın!

Yaptığı açıklamada vatandaşların aidat öder gibi ev sahibi olacağını kaydeden  Bakan Murat Kurum, konut ve kira fiyat artışlarının en fazla yaşandığı illerde bu projeleri hayata geçireceklerini dile getirmişti.

Peki TOKİ 150 bin konut projelerine nasıl başvurulur? İşte detaylar...


Geri Dön