04 / 05 / 2024

TOKİ’den ucuz konut fırsatı! Bu illerdeki uygun fiyatlı taksitleri kaçırmayın!

TOKİ’den ucuz konut fırsatı! Bu illerdeki uygun fiyatlı taksitleri kaçırmayın!

TOKİ, gerçekleştirdiği uygun fiyatlı konut projeleri ile ev almak isteyenleri, ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte TOKİ’nin ucuz konut projeleri!



TOKİ UCUZ KONUT PROJESİ İLE GÜNDEMDE!

 TOKİ, ülke genelinde 24 ilde toplam 3.151 konutu düşük taksit ve uzun vadelerle kuralı satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 2+1 ile 3+1 dairelerin olduğu konutların fiyatları 163 bin liradan taksitler ise 1.442 TL'den başlatıyor.

24 ildeki kuralı satışlara başvurular 18 Temmuz tarihinde başlayacak.  Kuralı satışlara başvuru yapacak vatandaşlar yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade ile konut sahibi olabilecek.

Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası'nın şubeleri aracılığıyla her il için tarihler değişmekle birlikte 4 Ağustos tarihine kadar kabul edilecek. Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve yasal sorumlulukları altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olması şartlarını sağlanması gerekir.

Ayrıca kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek, birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.

Konutlara başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını doldurmuş ve T.Cvatandaşı olması gerekiyor.

ÜLKE GENELİNDEKİ KONUT FİYATLARI VE TAKSİTLERİ

  • KOCAELİ: İzmit Sekbanlı ile Sepetçi projelerinde 238 konut satışa sunuldu. 2+1 ve 3+1 nitelikli konutların başlangıç satış fiyatı 415 bin TL'den, taksit tutarı da 2.596 TL'den başlıyor.
  • İZMİR: Artan konut ihtiyacını karşılamak için inşaatlara hızla devam eden TOKİ, Selçuk ve Kemalpaşa ilçelerinde 720 konutu kura ile satışa sunuyor. Konutların fiyatı 410 bin liradan taksitleri ise 2 bin 700 TL'den başlıyor.
  • KIRIKKALE: Merkez'de satışa sunulacak 456 konut için başlangıç satış fiyatı 314 bin lira olacak. 1829 Temmuz arasında başvuruların yapılacağı konutlar taksit tutarı ise 1.540 TL'den başlayacak.
  • SİVAS: Merkez Yenimahalle ve Zara projesinde ise 2+1 ve 3+1 nitelikli 247 konut satışa sunuldu. Konutların fiyatı 408 bin liradan taksitler ise 1.533 TL'den başlıyor.
  • Diğer illere dair detaylı bilgilere TOKİ’nin internet sayfasından öğrenebilirsiniz…

slam Memiş’ten dolar ve euro çağrısı! En önemli şey!

Benzine indirim mi geldi? 15 Temmuz Cuma güncel akaryakıt fiyatları!

İkinci el araba fiyatlarında son durum! Kimse beklemesin!


Geri Dön