28 / 04 / 2024

TOKİ'nin fotoğraf yarışmasında son gün 23 Kasım!

TOKİ'nin fotoğraf yarışmasında son gün 23 Kasım!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından düzenlenen 'Toplu Konut ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasına katılım, 23 Kasım"da sona erecek



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından düzenlenen 'Toplu Konut ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasına katılım, 23 Kasım"da sona erecek. TOKİ"den yapılan açıklamaya göre, amatör ve profesyonel bütün katılımcılara açık olan 'ulusal renkli baskı fotoğraf yarışması'na katılmak isteyenlerin, 23 Kasım Salı gününe kadar çalışmalarını TOKİ"ye ulaştırması gerekiyor.'Toplu konut alanlarından ev alan aile ve bireylerin, bu çevrelerde bulunuşlarını, kullanım şekillerini ve toplu konut alanlarında devam eden yaşama dair kesitleri ortaya koymak' amacıyla düzenlenen yarışmada, birinci seçilen esere 4 bin lira, ikinciye 3 bin lira ve üçüncüye 2 bin lira para ödülü verilecek. Yarışmaya katılan çalışmalardan 10"u da mansiyon ve biner lira ile ödüllendirilecek. Yarışmada toplam 19 bin lira para ödülü dağıtılmış olacak.

Yarışma sonuçları 1 Aralık 2010 çarşamba günü açıklanacak, yarışmada dereceye giren çalışmalar 3-19 Aralık günleri arasında  Ankara  ve İstanbul"da sergilenecek. Ödül kazanan, satın alınan ve sergilenen fotoğrafların yer aldığı bir de katalog oluşturulacak. Yarışmaya katılmak isteyenler, katılım formunu doldurduktan sonra, en fazla 4 adet olmak üzere, çektiği fotoğrafları CD ortamına kaydederek, posta
yoluyla TOKİ"nin Ankara Bilkent"te bulunan merkez binasına ulaştıracak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği"nin (AFSAD) desteğiyle düzenlenen fotoğraf yarışması hakkında, TOKİ"nin '' internet adresinden daha geniş bilgi alınabilecek.

Daha önce 27 Eylül olarak ilan edilen fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi, katılımcılardan gelen talep dikkate alınarak, 23 Kasım"a ertelenmişti.TOKİ, toplu konut üretiminde yeni fikirlerin ortaya çıkması için daha  önce 'Konut Tasarımı Ulusal Mimari Fikir Proje Yarışması' ile TOKİ"nin   öğrenciler tarafından nasıl algılandığını görmek için de 'ilköğretim okulu öğrencileri arasında resim yarışması' düzenlemişti.
AA

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler:

TOKİ'den ödüllü fotoğraf yarışması

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından düzenlenen 'Toplu Konut ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında sona yaklaşıldı. Amatör ve profesyonel bütün katılımcılara açık olan 'ulusal renkli baskı fotoğraf yarışması' na katılmak isteyen yarışmacıların, 23 Kasım'a kadar çalışmalarını TOKİ'ye ulaştırması gerekiyor. Yarışmada, birinci seçilen esere 4 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye ise 2 bin lira para ödülü verilecek. Yarışmaya katılan çalışmalardan 10'u da mansiyon ve biner lira ile ödüllendirilecek. Yarışma sonuçları 1 Aralık'ta açıklanacak ve eserler 3-19 Aralık arasında Ankara ve İstanbul'da sergilenecek.

Sabah

TOKİ'den ödüllü fotoğraf yarışması    

Toplu Konut İdaresi 'toplu konut ve insan' konulu fotoğraf yarışması açtı. Katılım 23 Kasım 2010 günü sona erecek. Ulusal renkli baskı fotoğraf yarışması amatör ve profesyonel herkese açık. Yarışmanın amacı toplu konut alanlarından ev alan aile ve bireylerin hayatından kesitler ortaya koymak. Birinciye 4 bin, ikinciye 3 bin ve üçüncüye 2 bin lira para ödülü verilecek. 10 eser de biner lira mansiyon ödülü alacak. Sonuçlar 1 Aralık 2010 günü açıklanacak.

ZAMAN  


Geri Dön