27 / 04 / 2024

Tolga Alişoğlu kimdir?

Tolga Alişoğlu kimdir?

VIALAND’in yeni Genel Müdürü Tolga Alişoğlu kimdir? Tolga Alişoğlu bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Skyturk360 Eski Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu'nun biyografisi bu haberde...



Tolga Alişoğlu kimdir?

Tolga Alişoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Tolga Alişoğlu, Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Masterını tamamladı. Tolga Alişoğlu 30 Eylül 2013'te (bugün) VIALAND’in yeni Genel Müdürü oldu.

 

Doktora'sını ise Yeditepe Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümünde yaptı. İş hayatına 2001 yılında Çukurova Medya Grubu'nda Yönetici Adayı olarak başlayan Tolga Alişoğlu Show Tv ve Skyturk'te farklı görevlerde bulundu. 


Tolga Alişoğlu, 2004-2005 yılları arasında Kanaltürk TV Reklam Genel Müdürü olarak çalıştı. 


2005-2009 yılları arasında tekrar Çukurova Holding'e bağlı Türk Medya Reklam'da Genel Müdür Yardımcılığı görevine geçti. 


2009 yılı itibariyle dünyanın önde gelen açıkhava reklam firmalarından Stroer Kentvizyon'da Türkiye Koordinatörlüğü ve aynı şirkete bağlı açıkhava mecrası Outdoor TV'nin de Genel Müdürlüğü görevlerini sürdürdü. Tolga Alişoğlu 11 Nisan 2011 tarihinde Skyturk Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti.


Eyüp'te 600 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve toplam 1 milyar 150 bin TL yatırım bedeline sahip VIALAND'ın yeni Genel Müdürü Tolga Alişoğlu oldu.


Alişoğlu, evli ve üçüz çocuk babası.




Tolga Alişoğlu Vialand Genel Müdürlüğü görevine getirildi!




Geri Dön