03 / 05 / 2024

Tom Hanks ve Steven Spielberg Türkiye'de mavi tura çıktı!

Tom Hanks ve Steven Spielberg Türkiye'de mavi tura çıktı!

ABD'li aktör Tom Hanks ile yönetmen Steven Spielberg, Ege'de mavi tura çıktı. Kleopatra Adası, Gökova ve Göcek'i gezen Oscar'lı yıldızları uzun süre kimse tanımadı



ABD'li aktör Tom Hanks ile yönetmen Steven Spielberg, Ege'de mavi tura çıktı. Kleopatra Adası, Gökova ve Göcek'i gezen Oscar'lı yıldızları uzun süre kimse tanımadı.

Türkiye'nin Ege kıyıları, Oscar ödüllü iki ünlü sinema yıldızını ağırlıyor. İki Oscar ödüllü ABD'li aktör Tom Hanks ile "Sinemanın dâhi çocuğu" olarak adlandırılan üç Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg, mavi tura çıktı. Türkiye'ye 2004'te de gelen ve çok beğenen Tom Hanks, bu kez Steven Spielberg'i de beraberinde getirdi. Pazartesi günü uçakla  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı'na gelen iki sinemacı, yanlarında eşleri ve çocukları olduğu halde karayoluyla Kuşadası'na geçti. Kuşadası'nda önceden kiraladıkları 75 metre boyundaki "Phocea" adlı süper lüks İngiliz yatına binen grup, mavi yolculuğa çıktı. Dalyan'a giden grup, burada bir tur teknesi kiralayarak, Kaunos harabeleri ile Dalyan'daki ünlü çamur banyolarını gördü.

HAYRANLARI ZOR TANIDI
Şapkaları, bermuda şortları ve beyaz tişörtleriyle Ege sahillerini gezen Tom Hanks ve Steven Spielberg'i uzun süre kimse tanıyamadı. Güler yüzle sahilde karşılaştığı kişilerle sohbet eden Tom Hanks ve ünlü yönetmen, tanındıktan sonra ilgi odağı oldu. Hayranları, ünlü oyuncu ve yönetmenle fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Hanks ve Spielberg'in Orak Adası, Kleopatra Adası, Gökova, Datça- Knidos ve Göcek'i gezeceği kaydedildi. Lüks yata, yatın acentesi tarafından bol bol lagos, çipura, karides, ahtapot, kalamar ile mevsim salatası ile karpuz gönderildi. Ünlü oyuncu ve yönetmenin, yarın 1 haftalık tatillerini tamamlayıp ABD'ye dönecekleri öğrenildi.

Ufuk BASKİ / SABAH

 


Geri Dön