29 / 04 / 2024

Topkapı İnistanbul Gala ev fiyatları!

Topkapı İnistanbul Gala ev fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Topkapı İnistanbul Gala ev fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO İnistanbul Gala’da 1+1 ‘den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri mevcut.



Topkapı İnistanbul Gala ev fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.  Inİstanbul Gala  Topkapı'da fiyatlar 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Inİstanbul Gala Topkapı'da asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, mescit, kreş, basketbol sahası, güvenlik ve sinema gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği  Inİstanbul Gala  projesi Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre yakın mesafede hayata geçiriliyor.


2 bin 100 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabilen İnİstanbul Gala Topkapı projesi 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.


Topkapı projesi İnistanbul İletişim
Telefon: 444 72 21
Web: www.hayatbeklemez.com
Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön