29 / 04 / 2024

Topkapı İnistanbul Gala'da 2 haftada 874 konut satıldı!

Topkapı İnistanbul Gala'da 2 haftada 874 konut satıldı!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve NEF ortaklığında İstanbul Topkapı'da hayata geçirilen ve lansmanı 18 gün önce yapılan İnistanbul Gala projesinde satışa çıkan bin 140 konuttan 874'ü satıldı.



Henüz ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alan İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da satışlar da hızlı başladı. İstanbul'un yükselen yaşam merkezi Topkapı'da, ulaşım hatlarına yakın bir noktada inşa edilecek İnistanbul Gala, ortak alanların "kullandığın kadar öde" temelinde işletildiği Foldhome konsepti, faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçeneği ile yüksek talep topladı. 28 Mayıs'ta lansmanı yapılan projede satışan çıkan bin 140 konuttan 874'ü şimdiden satıldı. 


ŞİŞECAM FABRİKA ARAZİSİ 

80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala, Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide yer alıyor. Mimari tasarımını Nef New York projesi ile dünyanın en iyi projesi ödülünü alan Perkins+Will'in üstlendiği İnistanbul Gala'nın ortak alanları ve daire içleri ünlü Türk tasarım firması Autoban tarafından, Foldhome üniteleri ise Coca Cola, Starbucks, Sony, Samsung, Bentley gibi markalar için çalışan dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcılar tarafından tasarlandı. 


5 BLOKTAN OLUŞUYOR 

Peyzajından şebeke sistemlerine, küçük bir şehrin inşasının sahip olduğu ayrıntı seviyesinde tasarlanan İnistanbul Gala, 5 blok dahilinde toplamda bin 142 üniteyi içerisinde barındıracak. İnistanbul Gala 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daire seçenekleri sunuyor. 


10 BİN KİŞİYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "35 bine yakın işletmenin yer aldığı, günde ortalama 1.3 milyon kişinin ziyaret ettiği ve 1.5 milyon insanın yaşadığı bir alana yalnızca 15 dakika uzaklıkta olan Topkapı, AVM'ler, genişleyen ulaşım ağı, spor ve kültür tesislerinden oluşan verimli yaşam hattına olan yakınlığıyla da yatırımcıların gözünde her geçen gün daha değerli bir bölge haline geliyor" dedi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ise "Inistanbul Gala, Topkapı'nın kalbinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampusunun hemen karşısında, 10 binin üzerinde kişiye ev sahipliği yapacak" diye konuştu.




Sabah


projeye sor



Geri Dön