09 / 05 / 2024

Topkapi İnistanbul Rezidans nerede?

Topkapi İnistanbul Rezidans nerede?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Topkapi İnistanbul Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. Topkapi İn istanbul projesi İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki Topkapi İnistanbul Rezidans nerede?



3 bin 565 daireden ve 16 ticari üniteden oluşan Topkapi İnistanbul Rezidans projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde inşa ediliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunan Topkapi İn İstanbul ‘da dairelerin fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor.  Projede banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme planı bulunuyor.


2018 yılında teslim edilecek olan İş GYO Nef İnistanbul Evleri yüzme havuzu, mescit, oyun alanları, sinema, futbol alanları, güvenlik, kreş, basketbol sahası, fitness center,ve kapalı otopark gibi donatılardan meydana geliyor.


Topkapi İnistanbul Rezidans nerede?

Topkapi İnistanbul Rezidans projesi ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yer alıyor.


Topkapı projesi İnistanbul Evleri İletişim

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön