Yeni Projeler

Topkapı29 projesinin 2. etabı kefilsiz kredisiz 29 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! 

Akzirve tarafından inşa edilen Topkapı29 projesinin 2. etabı kefilsiz, kredisiz 29 ay vade fırsatıyla metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Topkapı29 projesinin 679 daireden oluşan ilk etabını tamamlayarak, ev sahiplerine anahtarlarını teslim etmeye başlamasının ardından 549 dairenin yer aldığı ikinci etap daireler de satışa çıktı.

Ticari alanlardan 82 mağazanın yer aldığı cadde dükkânlarını da yatırımcılara açtıklarını kaydeden Akzirve Yönetim Kurulu Danışmanı Mahir Katırcı projenin ticari alanlarında toplamda 178 mağaza yer alacağını kaydetti. 

Ticari üniteler için kiralamanın da satışın da değerlendirileceğini ifade eden Katırcı, banka faizleri ve inşaat maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle piyasada talebin düşük olduğunu ifade etti. İnsanların bitmiş projeleri tercih ettiğini, ikinci etabı yılbaşında teslim etmek istediklerini belirten Katırcı, projenin üçüncü etabında 464 konut yer alacağını, yeni yatırımlarla ilgili çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

 

 TOPKAPI29 FİYAT LİSTESİ 22 AĞUSTOS 2024

Satışı başlayan ikinci etap konutlar için 29 ay vade imkânıyla kefilsiz, kredisiz ödeme seçenekleri sunluyor.

Projede metrekare fiyatları 4 bin-4 bin 500 dolar arasında değişiyor. 

 

OTEL İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Topkapı29’da 5 ile 15 katlı 16 blok bulunduğunu belirten Mahir Katırcı, projede 1+1’den 5+1’e kadar uzanan farklı büyüklüklerdeki dairelerden oluştuğunu ifade etti.

Topkapı29 projesinde  turizme önemli katkılar sağlayacak bir de otelin bulunduğunu vurgulayan Katırcı, uzun süren konaklamaların yanı sıra iş ve turistik amaçlı kısa süreli konaklamaların adresi hâline gelecek otelin dünyaca tanınmış bir marka tarafından işletileceğini vurguladı.

Birkaç markayla görüşme hâlinde olduklarını bildiren Katırcı, görüşmelerinin çok yakın bir zamanda netleşeceğini açıkladı. 

Topkapı29'da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı!