20 / 05 / 2024

Toplu Taşımaya Zam! 15 Mart İtibariyle 6,5 Lira…

Toplu Taşımaya Zam! 15 Mart İtibariyle 6,5 Lira…

Artan akaryakıt ücretleri üzerine toplu taşımaya zam yapılmamasını protesto eden Ankara özel halk otobüsü ve minibüsçüler esnafı, istediğini aldı. 15 Mart 2022 itibariyle tam kişi başı 6,5 lira oldu…



Öğrenci Ulaşım Ücreti 3,5 Liraya Çıktı

Ankara’da uygulanmaya başlayacak yeni fiyat tarifesi ile Ocak ayında 3,25 liradan 4,5 liraya çıkan toplu taşıma tam biniş ücreti 6,5 liraya yükseldi. Yine Ocak ayında 1,75 liradan 2,5 liraya çıkan öğrenci ulaşım ücreti de 2,5 liradan 3,5 liraya yükseldi.

UKOME genel kuruluna sunulup oy çokluğu ile kabul edilen yeni fiyat tarifesine aktarma ücreti dahil değil. Yeni tarifeye göre aktarma ücretleri değişmezken tek kullanımlık Ankarakart ücreti de zamlandı. 5 liradan 7 liraya yükselen Ankarakart tek kullanım ücreti dışında öğretmenlerin toplu taşımaya biniş ücreti ise, 3 liradan 4,25 liraya çıkarıldı.

Toplu Taşımaya Zam! 15 Mart İtibariyle 6,5 Lira…

Sondakika.com haberine göre, yeni toplu taşıma tarifeleri 15 Mart 2022 itibariyle uygulanmaya başlayacak.

Ankara’da kentsel dönüşümde yapılmayan konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön