20 / 05 / 2024

Topoğlu Palace Nişantaşı Evleri'nde 900 bin dolara!

Topoğlu Palace Nişantaşı Evleri'nde 900 bin dolara!

12 konuttan meydana gelen Topoğlu Palace 'ta 10 adet 205 metrekarelik 4 oda 1   salon normal daire, 2 adet 360 metrekarelik 5 oda 2 salon dubleks daire bulunuyor. 4+1 konutların kaldığı projede fiyatlar 900 bin dolardan başlıyor ve 1 milyon dolara kadar ç



Nişantaşı 'nda inşa edilen Topoğlu Palace'ta yer alan konutlardan son 2'sinin satışı devam ediyor. Bu konutlar 200 metrekarelik 4+1'lerden meydana geliyor. Konutların fiyatları ise 900 bin dolardan başlıyor ve 1 milyon dolara kadar yükseliyor. Ödemelerin peşin yapılacağı projede yaklaşık 5 aydır teslimler yapılıyor.

12 konuttan meydana gelen Topoğlu Palace 'ta 10 adet 205 metrekarelik 4 oda 1   salon normal daire, 2 adet 360 metrekarelik 5 oda 2 salon dubleks daire bulunuyor. 5+2 evlerin tümünün satıldığı projede evlerin içerisinde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü bulunuyor.

Topoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Topoğlu Palace projesinde her daireye 3 araçlık otopark imkanı sunuluyor. 750 metrekare alana inşa edilen Topoğlu Palace projesinin inşaat alanı 4 dönüm. Topoğlu Palace'ın yapımına 2009 yılının Mayıs ayında başlandı. Geçtiğimiz yıl teslimlerin yapıldığı Nişantaşı Topoğlu Palace projesinde yaşam başladı.  

Topoğlu Palace projesinde binanın bodrumu, otoparkı ve binanın tamamına yalıtım, bohçalama sistemi ile gerçekleştirildi. Dış perde duvarlara dışarıdan membran ile su yalıtımı ve koruması uygulandı. Dairelerde evden çıkmadan asansörü çağırma ve bekletme sistemi, kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü ile güneşin batışını algılayarak panjurları açıp kapama sistemi, alarmın harekete geçirilmesinden sonra hareket sensörü ile ortamdaki hareketi algılayarak isteğe göre alarmı tetikleme sistemi, duman sensörü ile yangını algılayıp alarmı çalıştırma sistemi, uzun seyahatlerde panjur ve perdeleri açarak evi güneşlendirme veya havalandırma imkanı, güvenlik ışıklarını yakma bulunuyor.

Projenin zemininde, zemin etüt ve sondaj çalışmaları yapıldı, buna göre son deprem yönetmeliğine uygun temel sistemi uygulandı. Betonarma karkas sistemiyle inşa edilen projede son teknoloji kullanılarak endüstriyel kalıp ve radye temel sistemi ile depreme son derece dayanıklı bir yapı meydana getirildi. Projede ayrıca temel drenaj sistemi kullanıldı.

0212 230 03 50

www.topogluinsaat.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön