05 / 09 / 2024

Topraktan konut sahibi olmanın avantajları neler? 

Topraktan konut sahibi olmanın avantajları neler? 

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ceyda Ufuk resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprakta konut satın almanın avantajlarından bahsetti.



Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ceyda Ufuk resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda topraktan konut sahibi ediniminin avantajlarını bir örnekle açıkladı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ceyda Ufuk resmi sosyal medya hesabı https://x.com/ToksEmlakCeyda üzerinden  yaptığı paylaşımda son dönemlerde yatırımcıların konut satın alırken topraktan ev almayı tercih ettiği ortaya çıktı. Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ile yatırımcılar konut alabilmek için çeşitli alternatifleri araştırıyor. Bunların başında da topraktan konut sahibi olmak geliyor. Peki topraktan konut satın almanın ne gibi avantajları var? Ceyda Ufuk sosyal medya hesabı X'ten açıkladı. İşte o paylaşım... 

Ceyda Ufuk @ToksEmlakCeyda

Bundan bir yıl sonra yüzde 80 kâr elde edeceğiniz Mahal18 Projesi ile topraktan mülk ediniminin avantajları!!!

Topraktan konut sahibi olmanın birçok avantajı bulunmaktadır. 

İlk olarak, topraktan mülk edinmek, genellikle daha düşük maliyetli olmaktadır. Proje henüz başlamadan önce, inşaat maliyetlerinden tasarruf sağlamak mümkündür.

Topraktan mülk sahibi olmak gelecekteki piyasa dengesinin üzerinde değer artışı sağlamaktadır.

Gelişmekte olan bir bölgede toprak konut satın almak, bölgenin değer kazanmasıyla birlikte yatırım getirisini arttırmaktadır.

Aynı zamanda topraktan mülk sahibi olmanın uzun vadeli finansal güvenlik sağlama potansiyeli de vardır. Mülkün değeri zamanla artar ve bu da sahibine ekonomik güvence sağlayabilir.

Bu kapsamda Mahal18 yatırımcıları, topraktan mülk satın alma fırsatlarını değerlendirebilir, uygun fiyatlı ve  daha kârlı bir yatırım yapmanın avantajlarından faydalanabilirler. 

Bölgede daire satış fiyatları 3.500.000-4.000.000 lira civarındayken, topraktan alım avantajıyla projemizdeki daireler 2.350.000 lira'dan başlıyor.
 

Uzmanı tek tek açıkladı! Topraktan konut alırken mağdur olmamak için bunlara dikkat!

Konut sahibi olmak isteyenler geçmişe dönüyor! Topraktan ev sahibi olmak için yarış başladı!

Geri Dön