17 / 06 / 2024

Torium AVM çekiliş sonuçları açıklandı!

Torium AVM çekiliş sonuçları açıklandı!

“Yap Alışverişini Torium’dan, Kes Ayağını Yerden” kampanyasının kazanan talihlileri araçlarını teslim aldı



Çekiliş sonucu Peugeot 208 otomobil kazanan talihlilerden yakın zamanda evlenecek olan Merve Eker’in en özel düğün hediyesi Torium’dan geldi.


“Bir Alışveriş Bir Eğlence” konsepti ile perakende ve eğlence anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Torium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor. Torium’un 19 Ekim 2012 tarihinde başlayan ve 17 Şubat 2013’te sona eren “Yap Alışverişini Torium’dan, Kes Ayağını Yerden” kampanyasının kazanan talihlileri Milli Piyango ve Noter yetkililerinin huzurunda gerçekleştirilen çekilişle belirlendi.


Giyimden ayakkabıya, teknolojiden gıdaya kadar tüm Torium mağazalarından en az 75 TL’lik alışveriş fişiyle katılım sağlanan kampanyaya 193 bin 145 kişi katıldı.


Talihliler Sezgin Turan, Rıza Kırhan ve Merve Eker, Torium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen törenle araçlarını Torium AVM Müdürü Özgür Bekiroğlu’ndan teslim aldı. Araçlarının anahtarlarını teslim alırken Torium’a teşekkürlerini sunan talihlilerden evlilik hazırlığı yapan Merve Eker, aracın kendisi için bir düğün hediyesi olduğunu belirtti.



Geri Dön