26 / 06 / 2024

Merve Eker

Merve Eker

“Yap Alışverişini Torium’dan, Kes Ayağını Yerden” kampanyasının kazanan talihlileri araçlarını teslim aldı

TOKİ Kayseri Şeker Mahallesi imar planı askıda!

Kayseri Kocasinan Şeker Mahallesi'nde yer alan 7085 ada 46 no’lu parsel ile bu parselin güney komşusunda bulunan komşu parseller için, TOKİ tarafından hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

Soma Termik Santrali'nin Konya Şeker'e devrinde engel kalmadı!

Rekabet Kurulu, Soma B Termik Santrali ile taşınmazlarının Konya Şeker veya Kalyon İnşaat'a devri işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi...

Kayseri Şeker arazisi ihale sonucu açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından aralarında Kayseri Şeker arazisinin de bulunduğu 32 adet arsanın ihalesi TOKİ Müzayede salonunda gerçekleşti. Arsa 49 milyon 989 bin 928 TL müzayedeye çıkartıldı.

Konya Şeker enerji yatırımlarına ağırlık veriyor!

Kangal Termik Santrali ihalesini 2013 yılında 985 milyon dolarlık teklifle kazanan Konya Şeker, 685.5 milyon dolara Soma B Termik Santrali ihalesini de aldı.

Şeker Mortgage: Konut finansmanından çekilebiliriz

Şeker Mortgage Finansman Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, konut finansmanı piyasasının büyümeye devam edeceğini belirtti. Özciğer, finansman şirketlerinin bu alanda etkin olamamalarını ise şu şekilde açıkladı:

İlyas Şeker: İSU kenti susuz bırakmadı!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker susuzluk ile ilgili konuştu. Şeker; "Türkiye ise kişi başına kullanılabilir su miktarına göre, su stresi çeken ve su fakiri olan bir ülkedir. Kocaeli'de yapılan çalışmalarla İSU kenti susuz bırakmamıştır" dedi

Konya Şeker enerji sektöründe büyüyor!

hedefini dünyanın en büyük 5 gıda şirketi arasına girmek olarak belirleyen Konya Şeker, Kangal Termik santralinden sonra özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santralini alarak enerji sektöründe de dev bir adım attı.

Soma B Termik Santrali ihalesini kazanan Konya Şeker oldu!

SOMA B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Konya Şeker enerji atılımlarına devam ediyor!

Konya Şeker, özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santrali’ni 685,5 milyon dolara alarak en büyük teklifi verdi ve böylece enerji sektöründe en büyük ikinci adımı attı.

Soma B Termik Santrali'ne en yüksek teklif Konya Şeker'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

Soma B Termik Santrali ihalesini Konya Şeker aldı!

Soma B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ​ verdi.

PANKOBİRLİK özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip!

Özelleştirme kapsamındaki tüm şeker fabrikalarına talip olduklarını ifade eden Taner Taşpınar, “Şeker Yasası, Meclis’ten aynen geçerse, nişasta bazlı şekerin önü tamamen açılır. Ayrıca şekerin Avrupa’dan pahalıya satıldığı yalan”

Mehdi Eker: 4.5 milyon hektarlık arazi toplulaştırması tamamlandı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, arazi toplulaştırmanın bugüne kadar 4.5 milyon hektarlık alanda tamamlandığını belirtti. Eker, "2015 yılı sonu itibarıyla bu 6 milyon hektara çıkmış olacak'' dedi.

Merve Eker Haberi

Merve Eker

Çekiliş sonucu Peugeot 208 otomobil kazanan talihlilerden yakın zamanda evlenecek olan Merve Eker’in en özel düğün hediyesi Torium’dan geldi.


“Bir Alışveriş Bir Eğlence” konsepti ile perakende ve eğlence anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Torium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor. Torium’un 19 Ekim 2012 tarihinde başlayan ve 17 Şubat 2013’te sona eren “Yap Alışverişini Torium’dan, Kes Ayağını Yerden” kampanyasının kazanan talihlileri Milli Piyango ve Noter yetkililerinin huzurunda gerçekleştirilen çekilişle belirlendi.


Giyimden ayakkabıya, teknolojiden gıdaya kadar tüm Torium mağazalarından en az 75 TL’lik alışveriş fişiyle katılım sağlanan kampanyaya 193 bin 145 kişi katıldı.


Talihliler Sezgin Turan, Rıza Kırhan ve Merve Eker, Torium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen törenle araçlarını Torium AVM Müdürü Özgür Bekiroğlu’ndan teslim aldı. Araçlarının anahtarlarını teslim alırken Torium’a teşekkürlerini sunan talihlilerden...