28 / 04 / 2024

Torun Center 10 bin metrekarelik meydanla Mecidiyeköy'e nefes aldıracak!

Torun Center 10 bin metrekarelik meydanla Mecidiyeköy'e nefes aldıracak!

Torun Center'da inşaatın yüzde 67'si tamamlandı. 2015'in 3'üncü çeyreğinde bitecek projede 10 bin metrekarelik bir kent meydanı olacak. Ali Sami Yen ruhu da bir heykelle yaşatılacak...




Torunlar GYO tarafından eski Ali Sami Yen stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen “Torun Center”da kaba inşaatının yüzde 67’si tamamlandı. Projede konutların yüzde 32’si, ofislerin ise yüzde 35’i satıldı. Arsa dâhil 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen projenin, 2015 yılı 3. çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun, Torun Cente'ınr tamamlandığında İstanbullulara 10 bin metrekarelik modern bir kent meydanı armağan edeceğini söyledi. 


BU BÜYÜKLÜKTEKİ İLK PROJE


Torun, "Torun Center, İstanbul’da bu büyüklükte meydana sahip ilk ve tek proje olma özelliğini taşıyor. Kent meydanı, sosyal alanları, restoran-cafeleri ve zengin peyzaj olanakları ile hem Torun Center sakinlerine, hem İstanbullulara yeni bir Torun Center İstanbullulara modern bir kent meydanı kazanıyor" dedi.


KONUTTA YÜZDE 32'LİK SATIŞA ULAŞTIK


Projede Ali Sami Yen ruhunu yaşatacak bir heykel çalışması için de hazırlıklar yapıldığını ifade eden Torun, şöyle konuştu: “Yüzde 1 KDV avantajıyla satışlarımız sürüyor. Konutların metrekare satış fiyatı 5.500 dolar+KDV’den, ofisler ise 4.500 dolar+KDV’den başlıyor. Şu ana kadar konutların yüzde 32’sinin, ofislerin ise yüzde 35’inin satışını tamamladık."



Akşam


Geri Dön