30 / 04 / 2024

Torun Center Projesi!

Torun Center Projesi!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torun Center Projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...




Torun Center Projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy bölgesinde inşa ediliyor.


Mecidiyeköy  Torun Center  fiyat bilgisi ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Torun Center Projesi 'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Torun Center Projesi 'nin Ağustos 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutların alanları  100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor.


Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgisi için Torun Center satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Torun Center Projesi 'nde; yüzme havuzu, dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, buhar odası, fitness merkezi, kapalı otopark bulunuyor.


Torun Center ulaşım, Torun Center nerede?

Mecidiyeköy Torun Center ulaşım: Büyükdere Caddesi, Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy/ŞİŞLİ


Torun Center Mecidiyeköy iletişim:

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com



projeye sor



Geri Dön