18 / 05 / 2024

Torun Tower'ı Colliers International kiralıyor!

Torun Tower'ı Colliers International kiralıyor!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Towers

Torunlar GYO tarafından 34 katlı tek kule olarak Esentepe'de hayata geçirilen Toruntower projesinde yer alan ofisler satılmayacak, yalnızca kiralanabilecek...



Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esentepe Zincirlikuyu'da 15 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan Torun Tower projesinde imarla ilgili sıkıntılar yaşandı ve proje Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan satın alındı.


Torun Tower ı Colliers International kiralıyor!


400 milyon liralık yatırım bedeliyle yükselen Toruntowers'ta A sınıfı ofis konseptiyle inşa edilecek olan 34 katlı tek ofis bloğu yer alıyor. Projede kule ve yatay ofis tipi bulunuyor. Gayrettepe metro istasyonuna doğrudan bağlantısı olan Esentepe  Torun Towers  projesinde modern mimarî göz dolduruyor. Son inşaat teknolojileri kullanılarak yükselen proje İstanbul'un simge binalarından bir olmaya aday.




Çalışmalarının 2011 yılında başlamış olduğu Gayrettepe Torun Tower projesinde yer alan ofislerin satışı yapılmayacak; ancak kiralamaları yapılacak. Ofislerin büyüklüklerinin 150 metrekareden başladığı ve 750 metrekareye kadar yükseldiği Zincirlikuyu Torun Tower'da enerji verimliliği de gözetildi.


Torun Tower ı Colliers International kiralıyor!  


LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasının bulunduğu Torunlar Torun Tower Ofisleri'nde 140 adet ofis yer alacak. Ofisler, bahçeli ve teraslı olacak şekilde dizayn edildi.


Torun Tower ı Colliers International kiralıyor!



Aralık 2013'te bitirilmesi planlanan Toruntowers projesinin kiralama işlerini ise Colliers International yürütüyor. Projedeki kule tipi ofis katı ortalama 1.600 metrekare büyüklüğüyle, İstanbul’un en büyük kiralanabilir kule ofisi olacak. 


www.torunlargyo.com.tr


Yağmur Başak KARA


projeye sor



Geri Dön