26 / 07 / 2024

torun tower inşaat

torun tower inşaat

Torunlar GYO tarafından 34 katlı tek kule olarak Esentepe'de hayata geçirilen Toruntower projesinde yer alan ofisler satılmayacak, yalnızca kiralanabilecek...

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Torun Matbaa İnşaat Malzemeleri Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Matbaa İnşaat Malzemeleri Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazife Torun tarafından kuruldu.

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Torunlar İnşaat tapuyu aldı!

Torunlar inşaat, 10 işçiye mezar olan inşaatın yapıldığı eski stad arazisinin tapusunu aldı. Asansör katliamında 10 işçinin can verdiği Torun Center inşaatının yapıldığı eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun, TOKÎ tarafından Torunlar İnşaat'a devr

Torun Center'da inşaat ne durumda?

Torunlar'da adalet yerini bulmuyor Torunlar Center'da 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasına dair hukuki süreç henüz tamamlanmadı. Şantiye alanında ise inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Torun Center inşaatında kavga: 2 işçi yaralı!

Asansör kazasında 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ta akşam saatlerinde işçiler ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. 2 inşaat işçisi bıçakla yaralandı...

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

Huzzak İnşaat'tan yeni proje: Huzzak Tower Plus!

Özel lokasyonlarda gerçekleştirdiği projeler ile inşaat sektöründe sağlam bir yer edinen Huzzak, start verdiği Huzzak Tower Plus konsept projesi ile sektördeki standartlara yeni bir yorum kattı.

torun tower inşaat Haberi

torun tower inşaat

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esentepe Zincirlikuyu'da 15 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan Torun Tower projesinde imarla ilgili sıkıntılar yaşandı ve proje Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan satın alındı.



400 milyon liralık yatırım bedeliyle yükselen Toruntowers'ta A sınıfı ofis konseptiyle inşa edilecek olan 34 katlı tek ofis bloğu yer alıyor. Projede kule ve yatay ofis tipi bulunuyor. Gayrettepe metro istasyonuna doğrudan bağlantısı olan Esentepe Torun Towers projesinde modern mimarî göz dolduruyor. Son inşaat teknolojileri kullanılarak yükselen proje İstanbul'un simge binalarından bir olmaya aday.




Çalışmalarının 2011 yılında başlamış olduğu Gayrettepe Torun Tower projesinde yer alan ofislerin satışı yapılmayacak; ancak kiralamaları yapılacak. Ofislerin büyüklüklerinin 150 metrekareden başladığı ve 750 metrekareye kadar yükseldiği Zincirlikuyu Torun...