29 / 04 / 2024

Torunlar GYO, Bulvar Yaşam AVM'yi Temmuz'da açacak!

Torunlar GYO, Bulvar Yaşam AVM'yi Temmuz'da açacak!

Torunlar GYO ve Turkmall Şirketler Grubu tarafından 2 yıl önce alınan ve restorasyon çalışmaları başlatılan Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi Temmuz ayında hizmete açılacak




Samsun Büyükşehir Belediyesi' nin 2009'da açtığı ihale ile Torunlar Turkmall Ortak Girişim Grubu tarafından 30 yıllığına kiralanarak 25 ayda yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Bulvar Yaşam Alışveriş Merkezi haline dönüştürüldü.


Mülkiyeti Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde bulunan binaların kullanımından elde edilen ciro ve otopark gelirlerinden belediyeye de pay verilecek. 30 yıl sonra ise tamamı Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek. Alışveriş merkezinde 1.000 kişi istihdam edilecek. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Turkmall Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, düzenlediği basın toplantisında, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


Aziz Torun konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:


Alışveriş merkezinde yerli yabana 45 marka yer alıyor. Alşveriş merkezi 17 bin 400 metrekarelik bir alan üzerine kurulu. 16 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Bulvar Samsun Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 11 bin 600 metrekaresi mağazalara, 2 bin 400 metrekaresi restoran ve kafelere, 2 bin metrekaresi ise ofis alanlarına ayrıldı. 20 bin metrekare kapalı otopark alanı olacak.


Vatan


Geri Dön