29 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Emaar fiyat!

Toskana Orizzonte Emaar fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

İçerisinde Dolce Vita Yaşam bulunan projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Toskana Orizzonte Emaar fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazı 2 bin 500 dolardan başlıyor.



Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede sosyal alanlar arasında Dolce Vita Yaşam, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Sağlık Kulübü bulunuyor.


450 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. 


Toskana Orizzonte Emaar fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazı 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılacak.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön