02 / 05 / 2024

Town Ofis teslimleri ne zaman?

Town Ofis teslimleri ne zaman?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Townofis

Ofislerin metrekare bazında 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğı Town Ofis teslimleri ne zaman sorusuna cevap olarak Aralık 2015 deniliyor. Projenin inşaat çalışmalarına başlandı...



Yüzde 25 peşinatla sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılan Town Ofis teslimleri ne zaman sorusunun cevabını vermeden önce projenin diğer bilgilerinden önce diğer bilgilere geçelim. 


İnşaat çalımalarına başlanan Town Ofis Güneşli,  96 tane ofis, 13 tane dükkandan oluşuyor.  Keleşoğlu İnşaat  projesi olarak inia edilen proje 13 katlı tek blok halinde konumlanıyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


İstanbul Güneşli Basın Ekpres Yolu üzerinde hayata geçirilen Town Ofis teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. Projede satış sürecine başlandı. Proje, 3 bin 322 metrekare arsa alanına sahip. 


Town Ofis teslimleri ne zaman?


Banka kredisi ile 84 aya kadar vadelendirme yapılan Basın Ekpres  Townofis  projesinde tamamı peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yüzde 50 peşinatla ise 24 aya kadar sıfır faizle  taksitlendirme yapılıyor. 


Town Ofis teslimleri ne zaman sorusuna 2015 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Bağcılar Townofis projesinin sosyal imkanları arasında;  IT hizmeti, kat balkonu, güvenlik hizmeti, sekreter hizmeti, vale otopark ve copy center yer alıyor. Projede fiyatlar metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlıyor. 


Town Ofis iletişim

Telefon: (212) 663 25 75

Web: http://townofis.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön