01 / 05 / 2024

Toya Avcılar Park’ta metrekaresi 6 bin liraya dükkan!

 Toya Avcılar Park’ta metrekaresi 6 bin liraya dükkan!

Firma: Gül Proje ve Toya Yapı

Proje: Avcılar Park

Toya Yapı ve Gül Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçen Avcılar Park projesinin Osmanpaşa Caddesi’nde bulunan dükkanlarında satışlar devam ediyor. Proje hemen teslim durumunda




Avcılar Park projesi  Gül Proje ve Toya Yapı  tarafından hayata geçti. Toplam 39 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje 19 blok halinde tasarlandı. Avcılar Park’ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks tipinde olmak üzere toplam 275 konut ve bunlara ek olarak 50 adet ticari birim yer alıyor. 

 Toya Avcılar Park’ta metrekaresi 6 bin liraya dükkan!

Avcılar Park projesindeki daire fiyatları 2+1’lerde 375 bin liradan  başlıyor ve 5+1 dubleks dairelerde maksimum 800 bin liraya kadar yükseliyor. Yüzde 1 oranında peşinat ödeyerek konut sahibi olma fırsatının devam ettiği  Avcılar Park  projesinde konut peşinat bedelinin kalan yüzde 29'u teslimatta ödeniyor. Kalan bedel olan yüzde 70’lik kısım ise bankalardan kullanılabilen konut kredisi ile ödenebiliyor. 

  Toya Avcılar Park’ta metrekaresi 6 bin liraya dükkan!

Park Avcılar projesinin dükkanları Osmanpaşa Caddesi ve Reşit Paşa Caddesi olmak üzere iki kısma ayrılmış durumda. Projenin Osmanpaşa Caddesi kısmındaki dükkanların alanları minimum 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. Osmanpaşa Caddesi’ndeki dükkanlar 6 bin liralık metrekare birim fiyatı ile satışa sunuldu. Projedeki dükkanlar hemen teslim ediliyor ancak 1 aylık tadilat sürecinin ardından kullanma uygun hale geliyor. Dükkanlar banka kredisi ile alıma uygun durumda. 

 Toya Avcılar Park’ta metrekaresi 6 bin liraya dükkan!

Deniz otobüsü iskelesine 1,5 kilometre, otoyola 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na ise 9 kilometre mesafede yer alan Avcılar Park projesi konut sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere yüzme havuzları, çocuk parkları, yürüyüş ve koşu alanları, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, otopark gibi olanakları barındırıyor.


0212 590 69 69

http://www.avcilarpark.com/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön