08 / 05 / 2024

Toyota açıkladı! Toyota, aralık ayında da kampanyalara devam edecek...

Toyota açıkladı! Toyota, aralık ayında da kampanyalara devam edecek...

Toyota, gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören bu kampanyalarına aralık ayında da devam edeceğini duyurdu. Toyota'nın kampanya araçları ve haberin detayları....



Toyota "Yılın Son Çılgın Kampanyası" adı altında yeni otomobil almak isteyenlere Corolla Sedan, Hilux, Corolla Cross, Toyota C-HR Hybrid, Yaris Cross, Yaris, Corolla HB Hybrid, Proace City ve Proace City Cargo gibi modellerinde kampanya fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

Toyota'dan yapılan açıklama kapsamında, Toyota, gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören kampanyalarına aralık ayında da devam edeceğini duyurdu. Şirket, "Yılın Son Çılgın Kampanyası" adı altında yeni otomobil almak isteyenlere Corolla Sedan, Hilux, Corolla Cross, Toyota C-HR Hybrid, Yaris Cross, Yaris, Corolla HB Hybrid, Proace City ve Proace City Cargo modellerinde olmak üzere stoklarla sınırlı fırsatlar sunacak.

Toyota'nın geçen ay satışa çıkardığı ikinci nesil Toyota C-HR Hybrid modelinde lansman fırsatı aralık ayında da devam edecek. Buna göre, Segmentinde bir ikon haline gelen Yeni Toyota C-HR Hybrid 250 bin TL’ye varan indirimle 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor. Bu indirimlere ek olarak müşteriler 100 bin Türk Lirası 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredinden de yararlanabiliyorlar.

Toyota açıkladı! Toyota, aralık ayında da kampanyalara devam edecek...

YARİS VE COROLLA'DA ÖTV MUAFİYETİ

Toyota, aralık ayı sonuna kadar Corolla’nın 1.5 litre benzinli Vision MDS ve Vision Plus MDS versiyonları ÖTV muaf avantaJları ile alınabilecek. 1 milyon 2 bin 800 TL’den başlayan rakamlara sahip olan Corolla Sedan’da 200 bin TL’ye varan indirim veya 200 bin TL 12 ay, faizsiz kredi desteği tercih edilebilecek. Buna göre, Yaris benzinli modelde de  997 bin TL’den başlayan rakamlarla ÖTV muafiyeti avantajları ile 200 bin TL 12 ay,  yüzde 0 faizli kredi desteği de  alınabilmektedir.

Toyota,  bu alanda sportif tasarımı ve dinamik sürüşü ile  öne çıkan aracı Toyota Corolla HB Hybrid modelinde ise 160 bin Türk Lirası indirim veya 200 bin Türk Lirası  12 ay, yüzde 0 faizli kredi desteği sunmaktadır.

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota C-HR Hybrid'de çılgın kampanya: 190 bin TL indirim

Toyota Yaris Cross'un fiyatında 170 bin TL indirim

Toyota açıkladı, Yeni Toyota C-HR'ın Türkiye üretimine başlandı


Geri Dön