30 / 04 / 2024

Toyota Corolla Sedan fiyatında çok çılgın indirim; Otomobil piyasası sallanacak

Toyota Corolla Sedan fiyatında çok çılgın indirim; Otomobil piyasası sallanacak

Hyundai, Fiat, Volkswagen, Opel, Renault, Dacia, Peugeot, Toyota, Honda ve Nissan gibi dev markaların Ekim ayı fiyatları açıklanmaya başladı. İşte 180 bin TL indirimle güncel Toyota Corolla Sedan fiyat listesi…



Ekim ayına giriş yapmamızla birlikte, otomobil markaları Ekim ayı fiyat listelerini açıklamaya başladı ve bazı büyük sürprizlerle karşılaşılıyor. Otomobilde rüzgar tersine dönmüş gibi görülüyor. Bir dönem ‘Araç yok’ denilen bayiler kampanyalar yaparak indirimli olarak araç satmaya çalışıyor. "Araç 3 ay sonra gelecek” diyen bayiler, şimdi en hızlı şekilde araç teslimi yapıyorlar.

Sedan otomobil segmentinde tercih edilen modeller arasında yer alan Toyota Corolla da, oldukça büyük bir indirimle dikkat çekiyor. C sınıfı sedan araç kategorisinde Honda Civic, Skoda Octavia, Hyundai Elantra gibi rakipleriyle rekabet halinde olan Toyota Corolla, Ekim ayıyla birlikte tüketicilere cazip bir fiyat indirimi sunuyor.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan, Toyota Corolla Sedan'ın güncel fiyat listesine geçelim.

Otomobil dünyasının en tanınmış ve en sevilen isimlerinden biri olan Toyota Corolla, yıllardır sürücülerin ve otomobil tutkunlarının gönlünde özel bir yer edindi. Uzun bir geçmişe sahip olan Corolla, güvenilirlik, dayanıklılık ve mükemmel bir fiyat-performans oranı ile tanınıyor.

İşte Toyota Corolla Sedan modeli, ülkemizde şu an itibarıyla 1.002.800 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Toyota Corolla'nın rakip modellere kıyasla bu fiyatın oldukça makul olduğunu hemen fark edebiliriz. Bu nedenle, bu model tüketicilere ciddi bir avantaj sunuyor.

İşte karşınızda Toyota Corolla 2023 Ekim güncel fiyat listesi…

TOYOTA COROLLA EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ

* 1.5 Vision Multidrive S
Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı: 1.002.800 TL

* 1.5 Dream Multidrive S
Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı: 1.149.000 TL

* 1.5 Dream X-Pack Multidrive S
Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı: 1.228.550 TL

* 1.5 Flame X-Pack Multidrive S
Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı: 1.311.900 TL

* 1.5 Passion X-Pack Multidrive S
Tavsiye edilen kampanyalı satış fiyatı: 1.430.000 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.toyota.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Ekim 2023 tarihinde saat 21.25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.51 Türk Lirası, Euro 28.83 Türk Lirası, altının gramı ise 1615 Türk Lirası değerindedir.

Türk Lirası'ndan sıfır atılacak mı? Merkez Bankası Başkanı ilk kez açıkladı!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Emeklilere büyük destek geliyor: 20 bin TL olacak!


 


Geri Dön