04 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 ila 200 TL arasında zam gelirken bugün de gelen indirim haberleri sektöre damgasını vurdu. Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına dün 100 ila 200 TL arasında zam gelmişti.  Bugün ise demir fiyatları düştü. Sektör temsilcileri ve müteahhitler demir fiyat listesini merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir cevheri, Çin'in yoğun sezonda çelik talebinin hayal kırıklığına neden olması ile düşüşe geçti. 

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin çelik talebinde beklenen mevsimsel toparlanmanın şimdiye kadar yavaş ve zayıf olması ve tüccarların düzenleyici riskler konusunda ekstra temkinli olması nedeniyle kayıplarını sürdürdü.

Dalian Emtia Borsası'nda Eylül vadeli demir cevheri, yüzde 1,7 düşüşle 112,33 dolar ile 27 Mart tarihinden bu yana en düşük seviyesini gördü. 

Bugün yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi.  Demir fiyatları bugün ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? Demir fiyatları kaç TL? 1 to demir fiyatı kaç lira? 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön