27 / 04 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Doların güçlenmesi ile bakır fiyatları düşmeye başlarken, demir fiyatları sakin seyrini koruyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.



Cuma günü ABD'de güçlü bir istihdam raporunun Fed'in para politikasında daha uzun süre şahin kalabileceğinin sinyallerini vermesi ile, yaklaşık dört haftanın en yüksek seviyesine çıktı. Bu durum bakırı olumsuz etkilerken bakır fiyatları düştü. Demir fiyatları ise güçlü dolar karşısında hala sakin seyrine devam ediyor.  Bakır ve demir hurda  fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 

BAKIR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Metal fiyatlarının, Çin'in koronavirüs kısıtlamalarını kaldırmasının ardından toparlanma hızına yönelik şüphelerle de baskı altında olduğu öngörülüyor. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadekş bakır, TSİ 06.42'de yüzde 0,3 düşüşle 8.955 dolar/tona geriledi. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Mart bakır kontratı yüzde 0,9 düşüşle 68.220 yuan/tondan (10.062,69 dolar) işlem gördü.

Peki bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi


Geri Dön