02 / 05 / 2024

Toyota Corolla'nın yeni fiyat listesi yayımlandı! İşte Toyota Corolla 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota Corolla'nın yeni fiyat listesi yayımlandı! İşte Toyota Corolla 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023 yılının gelmesiyle Toyota Corolla almak isteyen vatandaşlar yeni fiyat listesini merakla bekliyordu. Ve liste yayımlandı. İşte  Toyota Corolla 4 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarının ne kadar olacağı merak edilen konulardan birisi olmuştu. Hepsi olmasa da bir çok otomobil markası yeni fiyat listelerini yayımladı. Her ne kadar 2023 yılına girmiş olsak da ağırlıklı olarak 2022'de tescil edilen araçların satışına devam edildiğini görüyoruz. Peki Toyota Corolla fiyatları ne durumda? İşte Toyota Corolla 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota Corolla, Türkiye'de çok tercih edilen araçların arasında yer alıyor. 1966 yılında üretimine başlanan ve üretimi günümüze kadar devam eden, geçmişte çıkardığı modeli "efsane kasa" adıyla tanınan Toyota Corolla hala ilgi görmeyi sürdürüyor. Yenilenen tasarımıyla da yüksek satış rakamlarına ulaşan Corolla her dönem iddiasını gözler önüne seriyor. Şık ve akıcı çizgilere sahip Yeni Toyota Corolla, güçlü ve prestijli duruşu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Toyota Corolla nın yeni fiyat listesi yayımlandı! İşte Toyota Corolla 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni Toyota Corolla, özenle tasarlanmış en üst kalitede, ferah ve aydınlık bir iç mekan sunuyor. Hem sürücüye hem de yolculara sınıfındaki en yüksek konforu vadederek, tüm yolculuklarda rahat hissettiren bir ortam sunuyor.

Toyota’nın Yeni Global Mimarisi (TNGA) platformu kullanılarak üretilen Yeni Toyota Corolla, yere daha yakın ağırlık merkezi ve bağımsız çift salıncak arka süspansiyonu sayesinde daha dinamik bir yol tutuşu ve kontrol sağlıyor.

Peki Toyota Corolla Ocak 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Corolla 4 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön