02 / 05 / 2024

Kia’nın elektrikli otomobili EV6’da şaşırtan fiyat! EV6’nın yeni fiyatı belli oldu!

Kia’nın elektrikli otomobili EV6’da şaşırtan fiyat! EV6’nın yeni fiyatı belli oldu!

Kia’nın elektrikli araç dünyasına adeta hediye olarak sunduğu EV6’nın yeni fiyat listesi yayımladı. Kia, resmi internet sitesinden EV6’nın fiyatını paylaştığını duyurdu.



Her ay düzenli olarak fiyat listesini güncelleyen Kia, yine resmi internet sitesinden tüm modellerinin fiyatında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, EV6’nın da yeni fiyatı belli oldu.

KİA’NIN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL DÜNYASINDAKİ YERİ

Kia elektrikli otomobil piyasasına EV6 ile güçlü bir giriş yaptı. Türkiye piyasasına giriş yapan bu yeni nesil araç, elektrikli otomobil kullanıcılarının da Kia farkını yaşamasını sağlayacak. Üstelik bu araç, elektrikli otomobillerin daha hızlı ve esnek bir biçimde geliştirilmesine imkân veren Elektrik-Küresel Modüler Platformu’nu (E-GMP) esas alarak geliştirilen ilk elektrikli Kia modeli olarak da ön plana çıkıyor.

Kia’nın elektrikli otomobili EV6’da şaşırtan fiyat! EV6’nın yeni fiyatı belli oldu!

YENİ KİA EV6 TAM ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Kia EV6, bir yandan dizaynı bir yandan da geliştirilmiş teknolojileri ile beraber kullanıcılara sürüş keyfi yaşatıyor. Elektrikli motoruyla da emisyonsuz bir biçimde araç kullanmaya olanak veriyor. Bunun yanı sıra, bu modelin Prestige ve GT-Line olmak üzere iki farklı versiyonu insanlara sunuluyor.

Yeni Kia EV6 Prestige versiyonunda 19” jantlar yer bulunuyor. Vegan deri koltukların yer aldığı bu versiyonda siyah, gri ve yeşil döşeme rengi opsiyonları mevcut. Otomobil, 8 farklı gövde rengiyle satışa çıkıyor.

Bu otomobil, GT-Line ise özel dış ayrıntıları ile fark yaratıyor. 20” jantlarla donatılan bu versiyonda çift renk deri döşeme seçeneği gerçekleştiriliyor. İki versiyon arasında yan marşpiyel, çamurluk, tampon, hava girişleri ve jant gibi bölgelerdeki dizayn farkı ön plana çıkıyor.

Peki, Kia EV6’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön