03 / 05 / 2024

Toyota Yaris Hybrid'te son dakika! Haziran fiyatları resmen açıklandı! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Toyota Yaris Hybrid'te son dakika! Haziran fiyatları resmen açıklandı! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Toyota Yaris Hybrid'in fiyatları güncellendi! Toyota'nın en beğenilen otomobilleri arasında yer alan Toyota Yaris Hybrid'tin Haziran'a özel fiyatları şok edecek! Peki Toyota Yaris Hybrid Haziran 2022 fiyatları belli oldu mu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...



Toyota Yaris Hybrid, Kablosuz Şarj Ünitesi teknolojisiyle dikkat çekmeyi başarırken, premium LED ön farkları ve ön cama yansıtmalı renkli gösterge ekranıyla da sürücülerin kalbini kazanıyor.

'2021 Yılın Otomobili' olarak seçilen Toyota Yaris Hybrid, yeni 1.5 litre benzinli motoru ve geliştirilmiş 4. Nesil Hibrit Sistemiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu! Dinamik ve enerjik dış tasarımı ve şık iç tasarımıyla ilgi çekemeyi başaran Yaris Hybrid; yaya ve bisikletli algılama özelliği, acil durum direksiyon desteği, ön çarpışma önleyici sistem, adaptif hız sabitleme sistemi, akıllı şerit takip sistemi, kavşakta çarpışma önleyici sistem özellikleri ile rakiplerinin önüne geçiyor!Toyota Yaris Hybrid te son dakika! Haziran fiyatları resmen açıklandı! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...Toyota Yaris Hybrid, alçak gösterge paneli, kompakt direksiyonu ve derin ön camı ile sürüş deneyimini mükemmelleştiriyor. Yaris Hybrid, kar beyazı, galaksi beyaz, gümüş metalik gri, metalik gri, siyah, güz bronzu, kırmızı mika, atlas mavi ve kobalt mavi olacak şekilde 8 farklı renk seçeneğiyle sürücülerin dikkatini çekiyor.

Peki Toyota Yaris Hybrid Haziran 2022 fiyatları belli oldu mu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön