04 / 05 / 2024

Toyota'dan Türkiye'de bir ilk! Garanti 10 uygulaması başladı ikinci el modellere yaşına bakmadan garanti

Toyota'dan Türkiye'de bir ilk! Garanti 10 uygulaması başladı ikinci el modellere yaşına bakmadan garanti

Türkiye'nin en çok satan yerli otomobil markalarından Toyota, şimdiye kadar görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor. Toyota 10 yaşın altındaki tüm modellerine 10 yıla kadar ücretsiz garanti kampanyasının detayları belli oldu.



Türkiye otomotiv pazarında yılın ilk çeyreğinde toplam satışlarda ithal araçların payı yüzde 58,30, yerli üretim araçların payı ise yüzde 41,69 oldu. Bu yılın ilk çeyreğinde toplam 152 bin 50 adetlik pazarda, Fiat, Renault, Toyota, Hyundai, Ford, Karsan ve Isuzu markalarının öncülüğünde yerli üretim araç satışı 63 bin 402, ithal araç satışı da 88 bin 648 olarak belirlendi.

10 YILA KADAR ÜCRETSİZ GARANTİ

Yerli üretimde Corolla, Yaris, C-HR gibi modelleriyle fark yaratan Toyota, Türkiye'de ilk kez uygulanan bir kampanyaya imza attı. Toyota, "Garanti On" uygulaması ile Türkiye'de bir ilki başlatıyor. Mevcut garanti sistemini 10 yıla kadar uzatabilecek yeni uygulamayla kullanıcılar, otomobillerinin kaçıncı sahibi olursa olsun ve daha önce periyodik bakımları için yetkili Toyota servislerine gelmemiş olsalar dahi sisteme dahil olacak.

Toyota dan Türkiye de bir ilk! Garanti 10 uygulaması başladı ikinci el modellere yaşına bakmadan garanti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön