29 / 04 / 2024

Trabzon Akyazı Stadı 2. yarıya hazır olacak!

Trabzon Akyazı Stadı 2. yarıya hazır olacak!

Trabzonspor'un yeni mabedinde çalışmalar son aşamaya gelirken TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "İnşallah birkaç ay sonra burada topa vurmuş oluruz" dedi.



TRABZONSPOR'UN Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dün Trabzon Valisi Asdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile inşaatı gezen ve yetkililerden bilgi alan  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan Avrupa'nın en önemli statlarından birinin Akyazı'da yapıldığını belirterek "Bu tesis Türkiye'nin göz bebeği olacak. Sadece Trabzon'a değil, ülkemize, milli takımlarımıza da hizmet edecek. 


STATTA tüm detayları çözmüş durumdayız. İnşallah şampiyonluğu burada kutlarız. Hedefimiz, Trabzonspor'un beklentisi doğrultusunda stadı ikinci yarının başlangıcına yetiştirmek. Olmazsa 5., 6. maç olur. Burada verecek olduğumuz müjde şu; inşallah birkaç ay sonra burada topa vurmuş oluruz" ifadelerini kullandı. 


TRABZON'DA transfer döneminin sona ermesiyle birlikte takımda kalacak 27 kişi kesin olarak belirlenirken forma savaşları da kızıştı. Birçok mevkide Forma en az 3 alternatifin bulunması nedeniyle rekabetin üst düzeye çıkması beklenirken bu durumdan en çok memnun olan kişi teknik direktör Sota Arveladze. 


Vatan


Geri Dön