03 / 07 / 2024

Trabzon Arsin'e adrenalin ormanı kurulacak!

Trabzon Arsin'e adrenalin ormanı kurulacak!

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon'a adrenalin ormanı kazandırmak için çalışmalar yürüttüğünü açıkladı. Meryem AKGÜN Trabzon'un Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, ilçeyi Trabzon'un en gözde yerlerinden biri yapmak için çalıştığını söyledi.



Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon'a adrenalin ormanı kazandırmak için çalışmalar yürüttüğünü açıkladı. Meryem AKGÜN Trabzon'un Arsin Belediye Başkam Erdem Şen, ilçeyi Trabzon'un en gözde yerlerinden biri yapmak için çalıştığını söyledi. 


Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Şen, "Biz ne söz verdiysek onu yerine getirmeye çalışıyoruz. 

Bu sen yaklaşık 3 milyonluk betonlama yapıyoruz. 900 bin lirasını lirasını Büyükşehir verdi. 2 milyon 100 bin lirasını biz karşıladık. Betonlama devam ediyor, şuan da Arsin'de 5 tane kato çalışıyor. Bu sene bizim hizmet yılımız, çalışma yılımız. Geçen sene Büyükşehir yapılanmasından ötürü tanı olarak adapte olamadık. Ama bu sene Allah'ın izniyle birçok çalışına gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


SAHİLDEN TEPELERE ÇIKACAĞIZ 


Trabzon'a bir adrenalin ormanı kazandırmak için kolları sıvadığını da dile getiren Başkan Şen, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Yakında nisanları Arsin'in tepelerine doğru çıkaracağız. Biz adrenalin ormanı yapmayı planlıyoruz. Güzel bir piknik alanı yanında macera ormanı yapacağız. Adrenal tutkunları için farklı çalışmalargerçekleştireceğiz. 100 dönümlük bir alan planlıyoruz. Şuan işlemleri devam ediyor. Arsin'de kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme ile birlikte bir meydan oluşturma çabalarımız da devam ediyor. Aynı zamanda okullaşma çabalarımız sürüyor. Durmadan çalışacağız. Tek bildiğimiz şey bu." 


Karadeniz'de İlk Haber


Geri Dön