05 / 10 / 2024

Trabzon 'da Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için hazırlanan tesisler incelendi

Trabzon 'da Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için hazırlanan tesisler incelendi

Trabzon"da 23-30 Temmuz tarihleri arasında  düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları"nın (EYOF) yapılacağı tesisler,  federasyon yetkililerince incelendi




Trabzon"da 23-30 Temmuz tarihleri arasında  düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları"nın (EYOF) yapılacağı tesisler,  federasyon yetkililerince incelendi.
               
EYOF basın biriminden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye"yi oyunlarda  temsil edecek sporcuların bağlı bulundukları federasyonların teknik  delegelerinin, organizasyon hazırlıkları ve tesis inşaatlarında incelemede  bulunduğu, süreci olumlu olarak değerlendirdikleri belirtildi.
               
Açıklamada, atletizmde Mehmet Can Korkmazoğlu, basketbolda Resul Yolcu,  hentbolda Kenan Sivrikaya, cimnastikte Oktay Canbulat, judoda Yavuz Yolcu,  teniste Beyazıt Anbar ve voleybolda Ahmet Göksu"dan oluşan delegelere, tesisleri  incelemeden önce hazırlıklarla ilgili bilgileri EYOF 2011 Trabzon Genel Sekreteri  Yaşar Ulusoy"un, müsabakaların yapılacağı tesisler hakkında teknik bilgileri de  Gençlik ve Spor İl Müdürü şžerif Özgür"ün sunduğu ifade edildi.
               
Toplantıda ayrıca, organizasyonda görevlendirilecek hakem, teknik ve  idari personel sayıları üzerinde durulduğu, alınacak malzemelerle federasyonların  ihtiyaç duyacakları gönüllü sayılarının ele alındığı bildirildi.
               
Teknik delegelerin, daha sonra branşlarına göre müsabaka ve yarışmaların  yapılacağı tesislerle inşaatlarında incelemelerde bulunarak mevcut durumu ve  eksikleri tespit edip rapor tuttuğu, organizasyon hazırlıkları ile tesislerdeki  inşaat ve iyileştirme çalışmalarını olumlu buldukları kaydedildi.
AA


Geri Dön