03 / 05 / 2024

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....



Çaykara TOKİ'de satışa çıkarılan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, 06 Temmuz 2022 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.

Söz konusu projeye başvuru yapmak için Çaykara ilçe sınırları içerisinde 3 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olmak ya da Çaykara ilçe nüfusuna kayıtlı olmak (İlçe nüfusuna kayıtlı olmayan hak sahiplerinden sözleşme aşamasında adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alınacak belge talep edilecek) gerekli.

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, söz konusu ilk taksit ödeme tarihi; Konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.

Yapılan kura çekimleri sonucunda konut satın alma hakkı kazanamayanların başvuru bedelleri 13 Temmuz 2022, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 25 Temmuz 2022, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 29 Temmuz 2022 tarihinden itibaren iade edilecek.

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor! 

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ'den konut almak isteyenlere büyük müjde! 18 il için bugün resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte il il tam liste!


Geri Dön