16 / 05 / 2024

Trabzon Yomra Residence Otel açıldı!

Trabzon Yomra Residence Otel açıldı!

Trabzon’un Yomra İlçesi yeni Oteline kavuştu. Açılışı yapılan Yomra Residence Otel; Otel King Süit apartman ve Queen Süit Apartman olarak iki farklı seçenekte 12 süitten oluşuyor.



Trabzon’un Yomra İlçesi yeni Oteline kavuştu. Açılışı yapılan Yomra Residence Otel; Otel King Süit apartman ve Queen Süit Apartman olarak iki farklı seçenekte 12 süitten oluşuyor.


Çaykaralı iş adamları Murat Akyüz, Yaşar Akyüz ve Metin İnan’ın ortaklığında açılan Yomra Rezidance Otelin açılışına, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, TÜRSAB Karadeniz Bölge Birlik Başkanı Suat Gürkök, Turizm acenteleri ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılışı yapılan Yomra Residence Otel; Otel King Süit apartman ve Queen Süit Apartman olarak iki farklı seçenekte 12 süitten oluşmakta. Konfor ve rahatlığı hedefleyip cazip olanaklar arayan Otel yerli ve yabancı turizme Yomra’da hizmet vermeye hazır. 


Yomra Yeni Oteline Kavuştu 


İşletme Müdürü Yunus Emre Aydın yaptığı açıklamada“Trabzon turizmine apart otel konseptinde beş yıldız hizmet anlayışı ve misafirlerinin her ihtiyaçlarına lüks cevap veren konfor ve çizgileriyle Yomra Rezidans Oteli şehrimizin hızla gelişen Yomra ilçesine kazandırmış bulunuyoruz. Severek ve haz alarak dahil olduğumuz bu sektörde açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan destek olup yanımızda bulunan Yomra Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu’na, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı’ya, acentelerimize ve öteki meslek taşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 


Konaklamada Önemli Bir Süreç 


Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok otelin açılışında açıklamalarda bulundu. Tok yaptığı açıklamada, “Ağırlama konaklama alanında gerçekten çok önemli bir süreç inşallah bu süreç devam eder. Arap turizmi olsun yerli turizm olsun yatak kapasitemizi artırarak daha kaliteli hizmetle beraber bu açığımızı kapatmış olcağız. Bu eseri kazandıran arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Turizme inşallah çok faydalı olacaktır” dedi. 


Biz Turizm’de Marka İlçeyiz 


Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu turizmde marka bir ilçe olduklarını vurgulayarak, “Biz Yomra olarak eğitimde sağlıkta, sporda, siyasette ama hepsinden önemlisi turizmde marka bir ilçeyiz. Bu turizmi iyi kullanmamız lazım. On yıl öncesine baktığımız zaman Yomra’mız da konaklamaya dair bir tane otel yokken geldiğimiz noktada bu gün yıldızlı ve yıldızsız otelleri ilçemizde buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama burada işletmeciler olarak, TÜRSAB olarak, yerel yöneticiler olarak yaşayanlar ve çevre sakinleri olarak bize çok önemli görevler düşmektedir. Çünkü Trabzon olarak kazandığımız bu turizm pastasını elimizden kaybedebiliriz. Burada fiyatımızla, kalitemizle, hizmetimizle, güler yüzümüzle öncü olmamız lazım” dedi.


Taka


Geri Dön