18 / 05 / 2024

Trabzonspor'a TMMOB odalarından tam destek!

Trabzonspor'a TMMOB odalarından tam destek!

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı 14 odanın başkanı, tüm Trabzonluları Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspora destek olmaya çağırdı...



İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Hasan Karal, Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Salih Akyüz, Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Semih Peker, Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Rıdvan Yanık, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Fazıl Uzun, Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube Başkanı Devlet Toksoy, Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mehmet Taçoğlu, Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Salih
 Hacısalihoğlu, İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Muhittin İnce, Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Hamza Ertunga, Kimya Mühendisleri Odası Bölge Başkanı Şadan Demir ile Maden Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Cengiz Demir, Trabzonspora destek amacıyla ortak yazılı açıklama yaptı.

Trabzon kentinin dünya ölçeğinde tanınmasında, kimliğinin bir parçası olan Trabzonsporun çok önemli katkısı olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bunun nedeni, Trabzonsporun hem şampiyonlukları hem de Avrupadaki başarılarıdır. 27 yıl sonra Trabzonsporumuz yeniden şampiyonluk yoluna girmiştir. Trabzonda yaşayan herkesle, Trabzon dışındaki Trabzonsporluların da birlik olup, sonuna kadar takımımızın arkasında durmaları ve desteklerini eksik etmemeleri, bugün üzerimize düşen en önemli vazifelerden biridir. Hep birlikte, Trabzonsporumuzun şanlı tarihine yeni bir taç eklemek için stadı doldurmalı, dışarıda kalbi Trabzonspor için atanlar manevi desteklerini eksik etmemelidir. Kentin sakini olup oturarak başarıları beklemek yerine kentin sahibi olup Trabzonsporumuzun da başarılı olmasına katkı koymak bizim de görevimizdir. Bu görevi tüm Trabzonsporlularla paylaşmak en büyük arzumuzdur. Vakit, hep birlikte takımın 11 kişi olmadığını, Trabzonun, Trabzonsporluların her alanda takımına sahip çıktığını gösterme vaktidir. Trabzonspor bizim gücümüzdür."

AA


Geri Dön