29 / 04 / 2024

Transearch International Türkiye ofisi açtı!

Transearch International Türkiye ofisi açtı!

Orta ve üst düzey yönetici araştırma ve yerleştirme şirketi Humanera, dünyanın önde gelen 9 üst düzey yönetici araştırma şirketinden birisi olan Transearch International’ın Türkiye Ofisi oldu.



Avrupa merkezli olan ve 1982 yılında kurulan Transearch International, Amerika, Asya Pasifik, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere 35 den fazla ülkede 50 den fazla ofisi ile dünyanın önemli ekonomik merkezlerinde üst düzey yönetici araştırma hizmeti veriyor. Transearch International, Humanera’nın küresel ağa katılmasıyla birlikte Türkiye’deki hizmetlerini güçlendirmeyi hedefliyor.  





‘2015 için ümitliyiz’

Transearch International Dünya Başkanı Alain Tanugi, Humanera’nın Türkiye ofisi olarak seçilmesiyle ilgili olarak, “Türkiye pazarın tekrar emin adımlarla büyüyeceğini düşünüyoruz ve uluslararası şirketlerin Türkiye’ye yatırımlarının devam etmesi kaydıyla 2015 yılı için ümitliyiz” dedi. Tanugi, şirketlere lider ekipleri kendi özel metod olan ‘Transearch Orxestra’ ile seçtiklerini belirtti.

Üst düzey yönetici araştırma sorumluluğunun hafife alınamayacağını belirten Tanugi, “Türkiye’yi, Avrupa ve Ortadoğu’nun önemli bir parçası olarak kabul etmeye devam ediyorumve işlerin geleceği hakkında olumlu düşüncelere sahibim” dedi.

Humanera Kurucu ve Yöneticisi Göksel Önder ise ortaklıkla ilgili şunları söyledi: “Bu işbirliğini uluslararası ve yerel iş ortaklarımızın dünya genelinde ihtiyaçlarına hizmet etmek açısından yeteneğimizi genişletmek için iyi bir fırsat. Uluslararası bir organizasyonun parçası olarak büyümeye devam edeceğiz.”



Milliyet


Geri Dön