29 / 04 / 2024

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Trendyol, yaptığı son açıklama ile Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’yi görücüye çıkardığını duyurdu. Trendyol, bu duyurusuyla 7’den 70’e herkesi sevindirirken, kablosuz süpürgenin fiyatını ve teknik özelliklerini de paylaştı.



Ev kadınlarından bekarlara, gencinden yaşlısına kadar her kesimden insana müjdeli bir haber geldi. Trendyol, Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’yi satışa sundu. Trendyol, bunun yanı sıra 804 TL farkla 1 yıl ek garanti fırsatını ve 1.367 TL farkla da 2 yıl ek garanti fırsatını sunduğunu açıkladı.

DYSON, NORMALDE GÖREMEDİĞİNİZ PARTİKÜLLERİ TESPİT EDER

Doğru açı ile yerleştirilmiş ışık, sert zeminlerdeki görünmeyen tozları görünür duruma getirir. Bu sayede, gözünüzden hiçbir şeyin kaçmamasını sağlıyor.

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

MİKROSKOBİK TOZ PARTİKÜLLERİNİN ÖLÇÜMÜNÜ YAPAR

Piezo sensörü, devamlı olarak toz partiküllerini sayar ve büyüklüklerini ölçer. Aynı zamanda, gerektiğinde emiş gücünü otomatik olarak yükseltir.

DERİNLEMESİNE TEMİZLİĞİN KANITI

LCD ekran nelerin yakalandığını eşzamanlı bir şekilde göstererek derinlemesine temizliğin kanıtını sunar.

ÇOK KATMANLI FİLTRASYON

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’nin tam yalıtımlı filtre sistemi 0,3 mikron kadar küçük mikroskobik partiküllerin yüzde 99,99’unu hapseder. Bununla beraber, dışarı daha temiz hava verir. Yıkanabilir filtre, kablosuz süpürgenin kullanım ömrü boyunca tekrar kullanılarak atık miktarını azaltır.

Peki, Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön