07 / 07 / 2024

Trenyol'da teknoloji ürünlerinde dev indirim! İşte 7 Haziran Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici fiyat listesi!

Trenyol'da teknoloji ürünlerinde dev indirim! İşte 7 Haziran Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici fiyat listesi!

E-ticaretin sevilen markalarından Trendyol yaza özel başlattığı indirim kampanyası kapsamında Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendiricileri indirimle satışa sundu. İşte detaylar...



Evinizdeki Wi-Fi ölü bölgelerini ortadan kaldırarak 64 cihazlaeşzamanlı olarak bağlanmayı destekleyin.
Tak ve çalıştır,kompakt boyutlu, yerden kazandıran.


Xiaomi Wifi Pro Repeater Sinyal Güçlendirici ne işe yarar?
Xiaomi Wifi Pro, kablosuz modeminizin yetersiz kaldığı durumlarda, bağlantının zayıf olduğu ya da kapsama alanı dışında kalan bölgeler için kullanılabilen bir yükselticidir. Evinizde bağlantının zayıf olduğu noktalarda Xiaomi Wifi Pro Repeater ile bağlantı kalitenizi yükseltebilirsiniz.

Trenyol da teknoloji ürünlerinde dev indirim! İşte 7 Haziran Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici fiyat listesi!

Mesafe dolayısıyla ya da odalar arasındaki duvarlardan kaynaklı zayıf çeken kablosuz ağ sinyalini Xiaomi Wifi Pro ile kolaylıkla güçlendirebilirsiniz. Evinizdeki kablosuz ağa bağlanıp farklı bir noktada paralel bir kablosuz ağ oluşturmanızı sağlayan Xiaomi Wifi Pro bir nevi yükseltici görevi görmektedir, çok katlı evler için ya da ortak kullanımlı WiFi ağları için geniş kapsamlı bir kullanım alanı yaratır.

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps wifi_pro:154,69 TL

Editörün Notu: Bu haber 7 Haziran 2022 22:08'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 76 kuruş, euro 17 lira 94 kuruş, altının gramı ise 998 lira 51 kuruş değerindedir.


Geri Dön