03 / 05 / 2024

Triyanda Evleri Deniz Restoran'da tanıtıldı!

Triyanda Evleri Deniz Restoran'da tanıtıldı!

İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Egesel İnşaat, İzmir Torbalı Ayrancılar'da hayata geçireceği 'Triyanda Evleri'ni Deniz Restoran'da tanıttı. Toplantıya Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da katıldı




İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da hayata geçireceği 'Triyanda Evleri'ni Deniz Restoran'da tanıttı. Toplantıya Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın yanı sıra  İzmir  Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Ege Beta'nın sahibi Gaffur Alişer ile işadamları katıldı. Egesel İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Evleri'nin engelli vatandaşların tek başlarına özgürce dolaşabilecekleri tarzda inşa edileceğini söyledi. Şahin, konut almak isteyenlere ayrıca 30 ay faizsiz kredi olanağı da sunduklarını ve bu sayede bankalara göre yüzde 30'a varan kar sağladıklarını vurguladı.


Ege Koop'u feyz aldık

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan'ı kendilerine örnek aldıklarını belirten Hüseyin Şahin, projede toplam 30 bin metrekarelik alanın yaklaşık yüzde 77'sinin yeşil alanlara ayrıldığı vurguladı. Projenin en büyük özelliğinin ise engellilere yönelik olduğunu belirten Şahin, "Engelli vatandaşlarımız kimseden destek almadan bu yeşil alanlarda dolaşacak, gönüllerince gezebilecek. Ayrıca isteyen konut sahiplerinin de evlerini engellilere uygun hale getirebileceğiz" dedi. Projedeki 317 dairenin 2+1 ve 3+1 şeklinde düzenleneceğini kaydeden Şahin, toplam maliyetin ise 37 milyonu bulacağını söyledi.


5 yıllık arsa tamam

Bugüne kadar kaç metrekare olursa olsun projeleri 12 ayı geçirmeden teslim ettiklerinin altını çizen Şahin, "Son 10 yılda 800 konut sattık. Önümüzdeki 5 yıl içinde yapacağımız tüm projelerin de arsalarını satın aldık. Çünkü İzmir'de çok fazla arsa sıkıntısı yaşanıyor. Ne yazık ki İzmir'in ufku dar, genişlemiyor. Birçok ilçe gelişi güzel yapılan projeler nedeniyle plansız şekilde doldu" diye konuştu. İnşaat sektörünün 2014 yılını 'kayıp yıl' olarak geçireceğini de iddia eden Şahin, 2015'in de önünün kapalı olduğunu sözlerine ekledi.



Yeni Asır


Geri Dön