06 / 05 / 2024

Trump Towers kiralık ofislerin metrekaresi 35 dolar!

Trump Towers kiralık ofislerin metrekaresi 35 dolar!

Trump Towers; Şişli'de konumlandırılıyor. Proje kapsamında  yer alan ofisler kiralamalara uygun olarak inşa edildi. Projedeki kiralık ofislerin fiyatları 35 dolar olarak belirlendi...



Trump International ile Doğan Grup tarafından hayata geçirilen Trump Towers; Şişli Mecidiyeköy'de yükseliyor. Toplam 2 kuleden meydana gelen projede kulelerden biri 37 katlı ve diğeri 39 katlı olarak tasarlandı.

Trump Towers'ta yer alan 39 katlı rezidans kulesi 154 metre yüksekliğinde inşa ediliyor. Proje kapsamında yer alan diğer kule 37 katlı ve ofislerden meydana geliyor. 88 ayrı tipte rezidans dairelerin ve  ticari ünitelerin bulunduğu projede; 205 bağımsız bölüm yer alıyor.

Toplamda 62 bin 350 metrekarelik alan üzerinde kurulan projede; kiralamaya hazır ofislerin metrekare fiyatı 35 dolar olarak belirlendi. Brigitte Weber Mimarlık tarafından tasarlanan p rojenin sosyal yaşam alanları arasında; kütüphane, bar, şömineli oturma bölümü, business center, çocuk oyun alanları ve toplantı salonları bulunuyor. Trump Towers'ın tamamlanma tarihi ise 2012 olarak belirlendi.


212 356 6200

www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers'ı havadan görmek için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön