28 / 04 / 2024

Trump Towers'ın 36 bin metrekarelik ofis kulesi hizmete açıldı!

Trump Towers'ın 36 bin metrekarelik ofis kulesi hizmete açıldı!

Doğan Grubunun Şişlide Trump Internationalla hayata geçirdiği Trump Towers İstanbuldaki 36 bin metrekarelik ofis kulesi hizmete açıldı. Ivanka Trump, İstanbul değişiyor. Biz de ofiste New Work konseptini sunuyoruz dedi



Bunun yanına cafe ve ofisten türeyen Coffice de eklendi. ABDli Trump Internationalın Doğan Grubu ile birlikte gerçekleştirdiği Avrupadaki ilk projesi Trump Towers İstanbulda ofis kulesi hizmete açıldı. Şişlide 37 katta toplam 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Trump Towers Office, bitmiş bir proje olarak dikkat çekerken, İstanbulun ofis piyasasını da New Work ve Coffice kavramlarıyla tanıştırıyor. Trump Towers Officein tanıtımına video mesaj ile katılan Trump Organisation Geliştirme ve Satın Alım Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, İstanbul değişiyor. Pek çok uluslararası şirketin şehir merkezinde gelişmiş ofis alanı arayışı var. İstanbula defalarca gelmiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, İstanbulda Trump Towers projesine aynı düzeyde olan başka bir proje daha bulunmuyor derken Donald Trump da projenin bir bütün olarak 2012 baharındaki açılışını sabırsızlıkla beklediğini vurguladı.

Yaşam biçimi önerisi

Ivanka Trump, Trump Towers İstanbul ile büyük gurur duyduklarını belirterek, Trump Towers İstanbul, Doğan Grubunun yoğun ve titiz çalışmaları, vizyon ve kararlılıkları ile hayata geçti. Bu yeni ofis kulesinin İstanbulun en önde gelen ofis binası olarak yerini alacağı konusunda son derece eminim. Tam anlamıyla bir yaşam biçimi önerisi olarak düşünülen New Work konseptini sundukları için oldukça heyecanlıyız. En son teknolojinin görkemini, bina içinde iletişim kurabilecek alanlarla ve üstün dizayn konseptiyle buluşturuyor mesajını verdi.

Öncelikli ofis kulesi

Trump ve Doğan Grubunun kolektif olarak ayrıcalıklı bu ofis kulesinin hayata geçmesinden dolayı memnuniyet ve mutluluk duyduğunu ifade eden Ivanka Trump, Trump Towersın ofis kalitesi, niteliği ve sunduğu hizmetlerle İstanbulda en öncelikli ofis kulesi olarak yerini alacak derken, Donald Trump da Rezidanslar, ofis, alışveriş, servisler, buna benzer bir proje daha yok. En önemlisi gerçekten harika şehirlerden birindesiniz dedi.

9 bin metrekare kiralandı

Toplam 36 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan 37 katlı Trump Towers Officede büyüklükleri 200 ile 1000 metrekare arasında değişen 86 ofis bulunuyor. Bu sayının, ofislerin birbirine entegre şekilde daha da büyütülmesiyle değişmesi mümkün. Şu ana kadar 4 ofise karşılık gelen 9 bin metrekare alanın kiralandığı kulede, 2 bin metrekare üstü ofisler talep gördü. Metrekare kira fiyatı 35 dolar olarak belirlenen ofislere talebin tamamı ise uluslararası enerji, danışmanlık, finans kuruluşlarından geldi. Trump Towers İstanbulda alışveriş merkezinin de açılmasıyla projenin 2012 mart ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Alışveriş merkezinde ofisteki işini yap

D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcanın verdiği bilgiye göre projede İngilizce kahve (coffee) ve ofis (office) kavramlarını bir araya getiren Coffice konsepti de yaratıldı. Buna göre önümüzdeki yıl açılması planlanan Trump Towers Alışveriş Merkezinde yer alacak kahve zincirleri, D&R, diğer mağazalarda iş noktaları oluşturulacak. Bilgisayarını alıp buraya inenler, daha rahat bir ortamda çalışma imkanı bulacak.

FYP: A plus hizmet olacak

TRUMP Towers Office ve Alışveriş Merkezi için proje konsept ve kiralama danışmanlığı yapan FYP Proje Geliştirmenın kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, şu bilgileri verdi: Trump Towers Office, taşınmaya hazır olması ve alışveriş merkezinin de yarattığı sinerji ile bugünden uluslararası firmaların ilgisini çekti. Bugün, herkesi New Work konseptinde yer seçmeye davet ediyoruz. Trump Towersın teknik altyapısı çok güçlü. İstanbulda bu şekilde A plus hizmet veren başka bir proje yok. Rezidansımızda 7/24 konsiyerj hizmetini ofisimizde iş firmalarına da sunmaya karar verdik.

New Yorktaki yaşamı İstanbula getirdiler

TRUMP Towers İstanbul hakkında yazılı bir açıklama yapan Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, şunları söyledi: Donald ve Ivanka Trump ve harika ekibiyle çalışmaktan ve sektörlerindeki benzersiz deneyim ve yaratıcılıklarından yararlanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Trump Organisation, New York projelerinde yarattığı yaşam tarzı ve stiliyle herkes tarafından biliniyor. Şimdi aynı canlılık ve heyecanı İstanbula getirdiler. Onların vizyonu, Trump Towers projemize büyük katkı sağladı.
Hürriyet


Geri Dön